≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neško odgovorio Kosanoviću: "Nije imao ni patike mi smo mu kupili, uzeo je poslednji bod krajem prošlog veka"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da ga nismo smenili, ispali bismo iz lige", poručio je Milovanović

  • 1
Nenad Milovanović Foto: MN Press

Nenad Neško Milovanović, alfa i omega lučanske Mladosti, odgovorio je javno Miloradu Kosanoviću na nedavno prozivkje od strane iskusnog trenera!

Kosanović je Lučane vodio pred kraj reguklarnog dela Superlige i dobio je otkaz posle tri utakmice, da bi po odlasku iz kluba imao šta da kaže na račun Mladosti i Milovanovića.

Međutim, Kosanović je i posle ostanka Mladosti u SL poručio da se to ne bi desilo da Kolubara nije kažmnjena oduzimanjem bodova - što je izazvalo reakciju Milovanovića.

- Cenio sam tog čoveka, ali, da ga nismo smenili, Mladost bi direktno ispala iz lige, ne bi ni baraž igrala. Veći nerad nisam sreo u životu! Možda on više zna fudbal od Nenada Milovanovića, ali, njega je vreme pregazilo... Zadnji bod je uzeo krajem prošlog veka iz vremena Pantelije - rekao je Neško za "Sportski žurnal" i dodao:

Milorad Kosanović, FK Nparedak Foto: MN Press

- Bruka i sramota šta čovek sebi može da dozvoli i na šta da padne. Došao je u Lučane, nije imao ni patike... Dvoje smo mu kupili! Sramota je da ni licencu nije obnovio! Nijedan klub nije dužan da treneru plaća licencu, valjda se svaki stručnjak edukuje za sebe?! Da li treba još da pričam? Vodio je sastanke i uoči utakmice obraćao se igračima koje nije stavio u tim! `Ej, sastaviš tim i umesto starterima, obraćaš se 14. igraču! O čemu se radi tu!? Crtao je po tabli kao Pikaso, pita me igrač: „razumete li vi ovaj crtež“?! Šta da mu odgovorim...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA