≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasili se Kragujevčani: Ni Milanovac, ni Donja Trnava već Lazarevac?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dimitrijević odbacio mogućnost nastupa u Gornjem Milanovcu

  • 1
Fk Kolubara - Crvena Zvezda

Foto: Nikola Tomić

Saga oko toga gde će kragujevački Radnički nastupati naredne sezone nastavljena je prethodnih dana kada se pojavila informacija da će klub koristiti stadion Metalca u Gornjem Milanovcu.

Najpre se špekulisalo da bi klub mogao da koristi stadion u Lazarevcu, zatim je u zvaničnom saopštenju Radničkog istaknuto da će privremeni dom biti "Pampas" kompleks u Donjoj Trnavi, a sada se čini da će ipak prvobitna varijanta biti najrealnija opcija.

Generalni sekretar Kragujevčana Marko Dimitrijević u izjavi za Sportske.net još jednom je otpisao Gornji Milanovac, međutim otkrio je neke nove detalje.

- Netačne su informacije da ćemo igrati u Milanovcu, oni su nam poslali ponudu koju smo morali da odbijemo zbog finansijske situacije. Sa druge strane, stadion Kolubare je dobio licencu za takmičenje u Super ligi Srbije naredne sezone i sa njima imamo dogovor. Takođe, fudbalski kompleks "Pampas" u Donjoj Trnavi i dalje ne ispunjava uslove za takmičenje u Super ligi Srbije, ali je gospodin Bratislav Milanović spreman da pomogne, a i naš klub je spreman da izdvoji deo sredstava - izjavio je Dimitrijević.

Dakle, deluje da će Radnički u novoj sezoni ipak koristiti stadion kluba koji je zbog kazne ostao bez učešća u najvišem rangu.

Inače, čuveni "Čika Dača" će otići u istoriju jer je planirano rušenje i izgradnja potpuno novog, modernijeg zdanja. Radovi će najverovatnije biti započeti već tokom jeseni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Malograđani

    7. jun 2023 | 17:17

    KG, a čime ste zaslužili. Ničim. Samo pljujte sve van vašeg sela, pa će neko da vam dotrči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA