≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Astronomska ponuda za Kantea sa Bliskog istoka: "Puca" li nova stotka?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fracnuz bi mogao da postane jedan od najplaćenijih fudbalera sveta

  • 0
Liverpul - Čelsi Foto: AP/Tanjug

Ozbiljan novac izdvaja se na Bliskom istoku proteklih godina za potrebe sporta, posebno fudbala. Čini se da je sa završetkom Svetskog prvenstva plan popularizacije sličnih destinacija urodio plodom. Najpre je Kristijano Ronaldo pojačao Al Nasr, u utorak i Karim Benzema zvanično Al Itihad.

Upravo ta dva kluba nalaze se u priči oko potencijalnog dovođenja Engoloa Kantea. Prema pisanju Fabricija Romana "misionari" iz Saudijske Arabije nalaze se u Londonu kako bi predstavili ponudu francuskom veznjaku i fudbaleru Čelsija.

Ne bi ništa bilo čudno u celoj priči da se ne govori o sumi od 100 miliona evra, koliko bi Kante zarađivao ukoliko prihvati neku od dve ponude.

Svi znamo stamenog igrača sredine terena kao vrlo mirnog i povučenog, pa je tako i u ovoj situaciji njemu u prvom planu ostanak u redovima Plavaca, međutim pitanje je koliko novi trener Maurisio Poketino računa na njega.

Kante je u Čelsi došao iz Lestera nakon njihove šampionske 2016. godine u transferu vrednom skoro 36 miliona evra. Odigrao je 269 utakmica i postigao 13 golova, osvojivši po jedan pehar Lige šampiona, Lige Evrope, UEFA Superkupa, Premijer lige, FA kupa i FIFA klupskog prvenstva.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 53 meča i osvojio Svetsko prvenstvo 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA