≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Partizanu ne znaju da ih je Jović tužio: Nemoguće je da mu dugujemo 900.000 evra

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iz Humske demantuju, tvrdeći da “nisu upućeni” da ih je “rođeni” igrač tužio, a pozivaju se i na navodnog agenta fudbalera

  • 9
Nemanja Jović Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Gori u Partizanu kao na zgarištu! Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je crno-bele tužio prvotimac Nemanja Jović, da je na sve to zatražio i raskid ugovora (ima pravo ukoliko se duguju dve mesečne zarade), jer mu, kao i ostatku tima, klub duguje četiri (i više) plate, da je otišao na more, jer niko nije našao za shodno da ga obavesti o pozivu u mladu selekciju Srbije (obavestili ga treneri kad je već otišao).

Iz Humske demantuju, tvrdeći da “nisu upućeni” da ih je “rođeni” igrač tužio, a pozivaju se i na navodnog agenta fudbalera, izgleda isto tako neupućeni da je Joviću istekao ugovor sa pomenutim zastupnikom i da je potom pristupio “drugom jatu” koje je očito i povuklo potez u Fudbalskom savezu Srbije u ime fudbalera.

Tako smo dobili jedno u nizu banalnih saopštenja, gde se istina naziva senzacionalizmom, a guraju pod tepih dugovanja koja su došla “do nosa”, od omladinske selekcije, gde kasne stipendije, profesionalcima u školi i 24 plate (dve godine), preko markice za prevoz koja nije isplaćivana zaposlenima 39 meseci, do doprinosa i zdravstvenih osiguranja, koja nisu uplaćena dve i više godina, da iz kluba ne može da izađe niko da ne oprosti dugovanja, a ko se drzne suprotno, postaje neprijatelj broj 1.

Miloš Vazura, Milorad Vučelić Foto: Marko Jovanović

Saopštenje prenosimo u celosti:

- U vezi sa današnjim medijskim natpisima da je igrač FK "Partizan" Nemanja Jović podneo tužbu protiv kluba, obaveštavamo javnost da FK "Partizan" nema saznanja o tužbi, niti je klubu dostavljena tužba nekog od igrača, pa ni Nemanje Jovića. U vezi sa tim, klub je kontaktirao igračevog agenta Marka Lomića, koji je i u svojoj izjavi datoj medijima demantovao takve medijske navode. FK "Partizan" najoštrije osuđuje i demantuje senzacionalističke medijske natpise portala koji je objavio da klub igraču Nemanji Joviću duguje iznos od 900.000 evra.

- Istine radi, da igrač Jović ima zaključen osmogodišnji ugovor sa klubom i da mu klub potencijalno duguje sve zarade, ukupan dug prema igraču ne bi dostigao navedenu cifru od 900.000 eura. Protiv portala koji je izneo navedenu neistinitu informaciju biće podneta tužba od strane FK "Partizan", jer navedene neistinite informacije nanose štetu poslovanju i ugledu kluba, posebno pred nastupajući prelazni rok.

- Takođe osuđujemo i odbacujemo netačne i maliciozne navode drugog portala da klub nije obavestio Nemanju Jovića o pozivu u "U21" reprezentativnu selekciju. Nemanja Jović je igrač pod važećim ugovorom

sa FK "Partizan" i to je jedina istina - navodi se u saopštenju iz Humske.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Igora Duljaja posle poslednje utakmice Partizana u Superligi Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    6. jun 2023 | 21:05

    Eee krece karavan..sada su na redu zaposleni..44 meseca nije uplacen prevoz..plata bila martovska pre neki dan..8 godina staz nije uplacen a naj crnje 7 godina nemaju zdravstveno osiguranje..

  • Žika Živac

    6. jun 2023 | 20:17

    Katanac na ruglo, vreme je. 🏁🔒

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    6. jun 2023 | 19:50

    То мајсторе стави им катанац...мада су и без тога у чабру...лепа вест нема шта, свиђа ми се...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA