≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Borusija prihvatila Realovu ponudu: Sto miliona za Belingema!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real nastavlja sa podmlađivanjem sastava

  • 0
Džud Belingem, Borusija Dortmund Foto: Tanjug / AP

Odavno je poznato su Real Madrid i Džud Belingem postigli usmeni dogovor oko uslova saradnje, međutim čekalo se da i Borusija Dortmund popusti u pregovorima, a to se i dogodilo u sredu.

Doduše to popuštanje vredno je 100 miliona evra.

Kako je prvobitno preneo Fabricio Romano, nemački tim prihvatio je devetocifrenu ponudu u evropskim novčanicama i engleski vezista će se uskoro naći u Madridu. Vest je kasnije zvanično potvrdila i Borusija, nakon čega je pao zvanični sajt kluba.

Džud će potpisati ugovor do 2029. godine, baš kao što je dogovoreno u aprilu i zarađivaće 10 do 12 miliona evra po sezoni. Medicinski pregledi biće obavljeni ove nedelje.

Belingem je za Borusiju odigrao 132 meča, postigao 24 gola i podelio 25 asistencija, od 2020. kada je došao iz Birmingema. Za reprezentaciju Engleske već je upisao 24 utakmice, a tek krajem juna će napuniti 20 godina.

Nema sumnje da je Real ovim transferom u potpunosti kompletirao renoviranje veznog reda, pošto su Eduardo Kamavinga i Aurelijan Čuameni već dokazali da imaju ppotreban kvalitet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA