Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda Mančestera prijavljena za porodično nasilje: Devojka predala policiji slike povreda i preteće poruke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona navodi da se incident dogodio 20. maja, ali je tek ovog meseca odlučila da prijavi slučaj i zatražila je mere zaštite, verovatno zabrane prilaska za brazilskog reprezentativca

  • 1
Mančester Junajted - Njukasl Alastair Grant

Influenserka i di džejka Gabrijela Kavalin prijavila je fudbalera Mančester junajteda, Entonija, za porodično nasilje, pretnje i nanošenje telesnih povreda.

Atraktivna Brazilka je prijavu podnela u ponedeljak u Sao Paulu.

Prema pisanju "O Globa", ona navodi da se incident dogodio 20. maja, ali je tek ovog meseca odlučila da prijavi slučaj i zatražila je mere zaštite, verovatno zabrane prilaska za brazilskog reprezentativca.

Ona je, navodno, pretrpela fizičke napade od njega o čemu je kao dokaz donela fotografije ogrebotina, a takođe je priložila i preteće poruke koje joj je slao.

Gabrijela Kavalin Printskrin: instagram/djgabicavallin

Njih dvoje su u vezi poslednjih godinu dana, a ona je prošlog jula objavila da je izgubila bebu koju je nosila.

Međutim, njihova veza je bila sve samo ne idilična. Entoni se u Evropi ponašao kao slobodan čovek, te je isplovila i njegova afera sa bankarkom Ingrid Lejn iz Mančestera, koja je tvrdila da ju je on uveravao da nema devojku.

- Nisam ništa znala. Kad smo se našli, on je bio slobodan. Kao i ja. Dakle, nisam ničija ljubavnica. Ali nakon svega toga, ne želim više imati ništa s njim, te je bolje da ostanemo samo prijatelji - poručila je Lejn.

Bivši igrač Ajaksa već ima jedan brak iza sebe sa školskom ljubavlju Rosilen Ksavijer, koja mu je rodila i dete, međutim, s njegovim dolaskom u Evropu usledio je razvod.

(Telegraf.rs)

Video: Sa travnatog terena pravo iza rešetaka: Fudbaleri koji su završili u zatvoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA