Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo oglašavanje Mesija o odlasku u Majami: Objasnio zašto nije hteo da ostane u Evropi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mesi je otkrio da je imao ponude da ostane u Evropi

  • 6
Lionel Mesi, Fudbalska reprezentacija Argentine Foto: AP/Tanjug

Nije dugo trajala saga o tome gde će Lionel Mesi nastaviti karijeru posle rastanka sa PSŽ-om, a izbor je pao na selidbu preko Atlantika, na Floridu. Argentinski as postaće novi igrač Intera iz Majamija, koji je u većinskom vlasništvu Dejvida Bekama.

Povodom selidbe iz Evrope, Argentinac je dao izjavu za španski "Sport" i "Mundo Deportivo".

- Doneo sam odluku da idem u Majami. I dalje nije sve završeno 100%, neke sitnice fale, ali odlučili smo da tamo nastavimo naš put - rekao je Mesi.

On se osvrnuo i na spekulacije da će sa bivšim saigračima iz Barselone, Serhiom Busketsom i Đordijem Albom, nastaviti karijeru u Arabiji.

- To je nešto što su pričali, da sa Busijem i Đordijem idem u Arabiju, da smo sve dogovorili. Svako se bavi svojom budućnošću. Ja sam očito bio upoznat s time, znao sam šta će da urade, ali ni u jednom trenutku nismo se dogovorili da idemo zajedno bilo gde. Ja sam sam doneo odluku i ne znam šta će njih dvojica da urade. Ništa se nisam dogovarao ni sa kim.

Lionel Mesi, Laureus 2023 Foto: AP/Tanjug

Mesi je potom otkrio da je imao ponude da ostane u Evropi.

- Napuštam Evropu. Istina je da sam imao ponude od još jednog evropskog tima, ali nisam ih ni razmatrao, jer je za mene jedina opcija u Evropi bila Barselona. Posle osvajanja Svetskog prvenstva i pošto ne mogu da se vratim u Barselonu, mislim da je vreme da idem u američku ligu da živim fudbal na drugačiji način i više uživam svakog dana. Očito sa istom odgovornošću i željom da pobeđujem i dobro igram. Samo malo smirenije.

(Telegraf.rs)

Video: Argentinci okružili Mesijev automobil: Nema mira gde god da se okrene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vk

    7. jun 2023 | 23:23

    Pametno u MLS ja od 60 godina bi mogao igrat a ne Messi uzece ogromnu lovu i zivece u ljep grad sta ga briga dobio je sve moguce od trofeja

  • Don

    7. jun 2023 | 22:42

    Ajde realno, videlo se dok je bio u Parizu koji ima bolji tim od Barselone da ne doprinosi previse. Ovaj fudbal koji se danas igra u Evropi na najvisem nivou on vise ne moze da isprati. Shvatio je, odlazi na vreme da se sprda po Americi..

  • Skåne

    7. jun 2023 | 21:53

    Sve si ti dogovorio jos pre mesec dana kad si bio ceo vikend u Barcelonu u drustvu sa Busketsom i Albom. Svi koji volimo Barcu znamo da nikad neces da oprostis Laporti za ono sto se desilo pre dve godine. Ipak hvala ti za sve i sve najlepse u karijeri. Visca Barca 💙❤💙❤💙

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA