≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanojević odoleo Bešiktašu: Spektakularan remi za kraj sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završena turbulentna sezona u Turskoj

  • 1
Aleksandar Stanojević Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Fudbaleri Bešiktaša i Konjaspora odigrali su fenomenalan meč u poslednjem 38. kolu Superlige Turske. Na "Vodafon Parku" u Istanbulu pobednika nije bilo - 3:3.

Žedson Fernandeš i Džekson Muleka najavili su potencijalno lak trijumf domaćina, međutim u drugom minutu nadoknade prvog dela meča Oguldžan Ulgun je smanjio zaostatak.

Izjednačenje je u 47. minutu doneo bivši igrač zagrebačkog Dinama Mahir Emreli, a već u 51. Alehandro Pozuelo je šokirao čitav stadion i preokrenuo rezultat. Tajfur Bingol je ubrzo ponovo doneo egal, a do kraja je viđeno samo isključenje strelca prvog gola za Konju Ulguna.

Okršaj je obeležila i povreda napadača Čenka Tosuna.

Ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Stanojević sezonu je okončala na osmom mestu sa 51 bodom, dok je Bešiktaš treći sa 78.

Podsećamo, titulu je osvojio Galatasaraj, dok će drugoplasirani Fenerbahče imati šansu da osvoji pehar finalu u Kupu Turske 11. juna protiv Istanbul Bašakšehira.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA