Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa od dolaska Zidana na "Park prinčeva": Legendarni Francuz ponovo odbio ponudu PSŽ-a

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šampion Francuske će morati da se okrene drugim rešenjima, a kao kandidat za upražnjeno mesto trenera navodi se Julijan Nagelsman, koji je nedavno dobio otkaz u Bajernu

  • 0
Britain Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Nakon odlaska Kristof Galtijea sa mesta šefa stručnog štaba PSŽ-a, kao primarno rešenje za upražnjenu klupu "Prinčeva" navodio se legendarni francuski fudbaler Zinedin Zidan, međutim, od celog posla neće biti ništa.

Poslednjih nedelja je kontaktiran od strane vlasnika kluba ali je odlučio da ne prihvati ponudu.

Svetski šampion iz 1998. godine boravio je u Parizu ovih dana, međutim, razlog posete nije bio potpis ugovora sa PSŽ-om. Zidan je prisustvovao događaju udruženja ELA, čiji je ambasador.

Tokom ovog događaja deca su imala prilike da postavljaju pitanja Zidanu, a jedno od pitanja bilo je vezano za njegove planove u budućnosti, što ga je iznenadilo.

- Za koje novine radite? Iznenađujete me svojim pitanjem. Ja, za sada, nemam ništa u planu - odgovorio je nasmejani Zizu.

Zidan, koji je bio ambasador Svetskog prvenstva u Kataru 2021. godine imao je sastanak sa nekadašnjim prvim operativcima kluba iz Pariza Leonardom i Blanom, ali do zaključenja posla nije došlo.

On se u to vreme nadao da bi mogao da nasledi nekadašnjeg saigrača Didijea Dešana na klupi reprezentacije Francuske, ali ni to se nije dogodilo. Ova stvar je tek sada teško izvodljiva, uzimajući u obzir činjenicu da je aktuelni selektor trikolora produžio ugovor u januaru.

Čelnici PSŽ-a nisu sedeli skrštenih ruku, u prvi plan su uzbila trojica kandidata, a kao najozbiljniji pominje se bivši trener Bajerna Julijan Nagelsman.

Prema navodima francuskih medija već su obavljeni razgovori između predstavnika kluba i trenera, a epilog se očekuje uskoro.

(Telegraf.rs)

Video: Zinedin Zidan voli Real, ali je podneo ostavku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA