Vreme čitanja: oko 1 min.

Zemun odgovorio na napade OFK Beograda: "Ovo je u vezi sa njihovim rukovodstvom, da nije bilo tih poziva..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ranije tokom dana, oglasili su se iz OFK Beograda, gde su ovaj potez uprave Zemuna nazvali "sramnom odlukom", a sada su se iz Zemuna oglasili i odgovorili na optužbe velikog rivala

  • 0
FK Zemun - OFK Beograd

Foto: Nikola Tomić

Ne stišava se bura između Zemuna i OFK Beograda, nakon što je ranije tokom dana Zemun saopštio da će ulaznice za gostujuće navijače na meču omladinaca koštati čak 5.000 dinara.

Uz to, uslov za kupovinu karata za gostujuće navijače bio je taj da je kupovina moguća samo ukoliko kupe 200 karata, i to isključivo na biletarnici stadiona u Ugrinovačkoj ulici. Ono što je posebno interesantno, jeste da je reč o utakmici Omladinske lige Beograda, u kojoj će direktno biti odlučeno koja ekipa ide u najjači rang omladinskog fudbala u Srbiji.

Ranije tokom dana, oglasili su se iz OFK Beograda, gde su ovaj potez uprave Zemuna nazvali "sramnom odlukom", a sada su se iz Zemuna oglasili i odgovorili na optužbe velikog rivala.

- Ovo nema veze sa navijačima nego sa rukovodstvom fudbalskog kluba OFK Beograd jer su zahtevali da jedna obična utakmica u drugom rangu takmičenja za omladince bude proglašena utakmicom visokog rizika, valjda plašeći se za neku bezbednost njihovih igrača. Od kada postoji naš klub nikada se utakmice mlađih kategorija nisu proglašavale utakmicama visokog rizika. Ako nam sada zbog toga traže 70 pripadnika redarske službe, zaključavanje stadiona 24 h pre odigravanja utakmice šta mi treba još da ćutimo i kažemo dobrodošli besplatno na naš stadion i uživajte. Mi nismo prava adresa na koju su usmerene ove otrovne strelice u komentarima. Da nije bilo tih poziva na dizanje utakmice visokog rizika na stadion bi došli roditelji igrača i većina ljudi ne bi ni znala da se igra taj dan - navodi se u saopštenju Zemuna.

(Telegraf.rs)

Video: Navijačko "ludilo" na meču Srpske lige između Zemuna i OFK Beograda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA