Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasio se Radnički povodom optužbi o nameštanju: "Mi ništa ne znamo, ali ćemo pomoći organima reda u slučaju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nišlije ne znaju o čemu se radi

  • 2
FK Čukarički - FK Radnički Niš, 3.10.2022. Foto: MN Press / mr

Tokom dana se pojavila informacija prema kojoj je Inđiji nuđen mito kako bi namerno izgubili u revanš utakmici baraža za popunu Superlige Srbije, gde su na kraju uistinu i poraženi sa 3:0, čime su ostali u nižem rangu i uprkos pobedi u prvom meču.

Fudbaleri Inđije su u svojoj prijavi direktno i bez ikakvog okolišanja naveli sve ljude koji su im ponudili novac, kao i sve ostale usluge.

Oglasio se i Radnički iz Niša povodom tih optužbi, gde su u saopšstenju iza kog stoji uprava rekli da će dati sve od sebe kako bi podržali organe reda u svojoj istrazi.

Saopštenje kluba iz Niša prenosimo u celosti.

- FK Radnički Niš je za poštovanje svih zakona Republike Srbije. Radnički daje punu podršku državnim organima da utvrde sve činjenice povodom optužbi iz FK Inđija. U svakom slučaju, mi kao Uprava Radničkog nemamo saznanja o događaju za koji nas optužuju i želimo da državni organi u što kraćem vremenskom roku utvrde činjenice i odbace sumnju sa FK Radnički.

Verujemo da će nadležni državni organi brzo otkriti istinu i da će i oni za koje se utvrdi da su podneli lažne prijave biti sankcionisani u skladu sa zakonima Republike Srbije. Naglasili bismo i da FK Radnički osuđuje nemili događaj koji se desio ispred hotela u Nišu u kome su bili smešteni fudbaleri i stručni štab FK Inđija, kad su neodgovorna lica na parkingu izbušila gume na autobusu i po pitanju ovog događaja apelujemo na PU Niš da pronađu počinioca u što kraćem vremenskom roku.

Do okončanja istrage FK Radnički Niš se neće više oglašavati po ovom pitanju, a da će nakon toga protiv podnosioca prijave, ako se utvrdi da su lažne i koriste se u cilju diskreditacije FK Radnički, adekvatno reagovati i podneti prijave protiv istih. Uprava FK Radnički Niš.

(Telegraf.rs)

Video: Inđija šokirala Nišlije: Imaju dva gola prednosti u baražu za Superligu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VladaBg

    9. jun 2023 | 19:38

    SPINdjija izgleda mora da udje u Superligu po svaku cenu, pa il da pobedi Radnicki, ili da ga nabedi sada da namesta

  • srb

    9. jun 2023 | 17:20

    A Kolubaru optuzujete za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA