Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahar veruje u Zvezdine "bonuse": Radulović dobija novu priliku u crveno-belom dresu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radulović je na stolu imao i ponudu novosadske Vojvodine, ali je već dogovorio sve sa klubom iz Ljutice Bogdana

  • 4
andrija radulović Foto: MN Press

Sportski sektor Crvene zvezde se već uveliko sprema za narednu sezonu, i velika pažnja usmerena je na formiranje adekvatnog igračkog kadra.

Ipak, ne govori se samo o iskusnim pojačanjima, već i o "bonus" igačima, a u predstojećoj sezoni crveno-beli će moći da računaju na još jednog "klinca".

Kako javlja "MaxBet Sport", priliku da se dokaže kod Baraka Bahara dobiće talentovani Andrija Radulović. Brzonogi dribler je sezonu proveo na pozajmici u Radniku iz Surdulice, a dobrim partijama skrenuo je pažnju sportskom sektoru, koji je rešio da mu ponovo ukaže priliku.

Andrija Radulović Foto: MN Press

Takođe, Radulović je na stolu imao i ponudu novosadske Vojvodine, ali je već dogovorio sve sa klubom iz Ljutice Bogdana.

- Dogovoreno je da se vratim. Pokušaću da se pokažem tokom priprema i ostanem deo ekipe. Spreman sam za nove izazove - rekao je Radulović za "MaxBet Sport".

Podsetimo, crveno-beli već računaju na Stefana Mitrovića, Stefana Lekovića i Jovana Mijatovića, a sasvim je izvesno da oni neće biti jedini "bonusi" naredne sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdino dete "diže" Radnik iz pepela: Novi gol Radulovića za nadu Surduličana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA