≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi skandal u srpskom fudbalu: Borac na korak od PLS, protivnik se nije pojavio na meču! Oči uprte ka Ljubiću

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije prvi put u ovoj sezoni...

  • 1
Čačak, Utakmica između FK Borac 1926 i Krušika iz Valjeva u čast preminulog fubalera Stefana Lazića Foto: RINA

Prva liga Srbije je skoro i popunjena, ostalo je još da se sazna ko će iz Srpske lige Zapad preći u viši rang. Poslednje kolo je donelo zanimljivost, ali i novi skandal. Borbu za plasman u drugu ligu fudbala u Srbiji vode Smederevo i Borac iz Čačka, ali, ona nije baš najpravednija.

Ove dve ekipe su pred poslednje kolo ušli sa minimalnom bodovnom razlikom. Smederevo je imalo bod više od Borca, koji je na svom terenu trebalo da dočeka Budućnost iz Arilja, dok će se u isto vreme Oklopnici zaputiti prema Ljubiću, gde igraju protiv Poleta.

Međutim, Borac je imao olakšan zadatak, jer se njihov protivnik nije ni pojavio na meču, stoga je službeno dodeljen trijumf Borcu od 3:0.

S druge strane, Smederevo mora da pobedi Polet iz Ljubića, inače, mesta koje se i nalazi u okviru Čačka. Trenutni rezultat u Ljubiću jeste 2:1 za Smederevo, a to je rezultat koji i odgovara "Oklopnicima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA