Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbi solidni u MLS-u: Petrović bolji od Mesijevog novog tima, Radoja pobedio Radovanovića

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma interesantni rezultati su viđeni u novom kolu MLS-a

  • 0
Đorđe Petrović, Nju Ingland Foto: Tanjug / AP

Nastavljeno je takmičenje u MLS-u, prestižnom fudbalskom takmičenju u SAD-u, gde su svoje učešće imali i srpski fudbaleri. Čak pet potencijalnih "Orlova" se pronašlo na terenu, a bar polovina je imala izuzetno pozitivne rezultate.

Veče je otvorio Đorđe Petrović, srpski golman koji brani boje Nju Ingland Revolušna, a nasuprot sebe je imao Inter iz Majamija, ekipu koja je nedavno potpisala Lionela Mesija, a koja je u vlasništvu čuvenog Dejvida Bekama.

Ipak, čak ni sve navedeno nije zaplašilo mladog čuvara mreže, koji je bio među najboljima u svojoj ekipi. Nju Ingland je slavio sa 3:1, a Petrovć je imao čak četiri odbrane i tako je pomogao svom timu da dođe do trijumfa.

Drugi srpski golman nije bio iste sreće. Marko Ilić koji brani boje Kolorada nije bio uspešan protiv Orlanda, koji je slavio sa 2:0. Ruku na srce, treba istaći i to da je Kolorado imao čak dva crvena kartona, pa Ilić i nije mogao ništa preterano da uradi, iako je bio najbolje ocenjeni igrač svog tima.

Solidnu partiju je imao i Ranko Veselinović sa svojim Vankuverom, gde je remizirao protiv Sinsinatija (1:1). Veselinović, inače i kapiten Vankuvera, kao i sunarodnik Ilić, bio je najbolji igrač svoje ekipe. Uspšeno je zaustavljao sve napade Sinsinatija i tako je potpomogao svom timu da dođe do remija.

Na kraju, veče u MLS-u je obeležio i duel dva srpska fudbalera. Na jednoj strani je bio Nemanja Radoja i njegov Kanzas, dok su na drugoj bili Ostin i Aleksandar Radovanović.

Bivši fudbaler Vojvodine je odneo pobedu u ovom duelu, pošto je Kanzas bio ubedljiv i slavio je sa 4:1. Radoja je odigrao svih 90 minuta, dok je Radovanović zamenjen u 87. minutu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA