≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahar precrtao još jednog fudbalera Zvezde: Vezisti traže novi klub, odlazi bez obeštećenja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja Izraelac sa rekonstrukcijom tima

  • 7
Veljko Nikolić Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda je uspela da dođe do treće uzastopne duple krune u Srbiji, a iduće sezone će igrati i u Ligi šampiona. Tamo će ih predvoditi Barak Bahar, koji je očigledno krenuo u kompletnu rekonstrukciju tima na Marakani.

Nakon što je precrtao Milana Borjana i na neki način "sklonio" Aleksandra Kataija, Bahar je odlučio da uruči i "čiste" papire Veljku Nikoliću, prenosi "MeridianSport".

Spekuliše se i o tome da će sledeća destinacija 22-godišnjeg fudbalera biti Kipar, a štaviše, čak se pominje i to da će on napustiti klub bez obeštećenja iako ima ugovor do 2025. godine.

Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

On je produkt Zvezdine škole i proveo je četiri sezone u prvom timu, tokom kojih je odigrao 82 utakmice, a postigao je 10 golova i imao je isto toliko asistencija. Međutim, povrede su u određenoj meri i pokvarile karijeru ovog igrača, pa se u pređašnjoj sezoni i nije naigrao.

Uspeo je da se vrati na teren, igrao je protiv Trabzonspora, gde je postigao i gol u Turskoj, ali ga to nije uvrstilo u tim pored svih ostalih fudbalera na njegovoj poziciji.

Svojevremeno su Nikolića gledali i iz Los Anđelesa, ali tada nisu bili zadovoljni viđenim, te je fudbaler ostao na Marakani.

(Telegraf.rs)

Video: Veljko Nikolić objasnio zašto je poklonio dres navijaču Trabzona: Pogodio sam ga loptom u glavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA