Vreme čitanja: oko 1 min.

Veljko Nikolić ide kod Uroševića na Kipar: Fudbaler Zvezde se priključuje bivšem kapitenu Partizana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznata je nova adresa za talentovanog veznjaka

  • 0
Sajam Medija 2019, Fudbaleri Crvene zvezde, Veljko Nikolić, Njegoš Petrović Foto: A. Nalbantjan

Poznata je nova adresa na kojoj će nastupati Veljko Nikolić. Fudbaler Crvene zvezde će, prema svemu sudeći, na kraju završiti u društvu bivšeg kapitena Partizana, Slobodana Uroševića, sledeće sezone, pošto mu se kao budući klub pominje Aris iz Limasola.

Kako navodi Mozzart Sport, postojali su i brojni drugi klubovi koji su se interesovali za sjajnog Nikolića. Prvobitno je to bio Spartak iz Moskve, koji je nudio i pet miliona evra sa bonusima, ali su crveno-beli želeli više. Na kraju će Veljko otići iz kluba samo za simbolično obeštećenje i procenat od dalje prodaje.

Zvezdin vezista je otputovao na Kipar tokom jučerašnjeg dana, a pominje se trogodišnji ugovor sa Arisom. To će biti drugo pojačanje ovog kluba, koji je pod vlasništvom beloruskih bogataša. Prvo je bio Slobodan Urošević.

Što se Veljka tiče, on je odigrao 82 meča za crveno-bele, dao je deset golova i imao isto toliko asistencija. Posle duge pauze, vratio se u prvi tim i postigao je golove protiv Javora i na gostovanja Trabzonu u Turskoj, ali se potom nije nametnuo kao ozbiljan faktor i nastavku sezone.

Inače, Veljko ima ugovor do 2025. godine sa Zvezdom, ali je jasno da bi se teško navikao na sistem Baraka Bahara. Na njegovoj poziciji već igraju Gelor Kanga i Kings Kangva, tako da je razlaz bio najjasnije rešenje.

(Telegraf.rs)

Video: Napravljen je na zemljištu Vuka Karadžića, i izgleda moćno: Bili smo na najnovijem stadionu u Srbiji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA