≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri odlučujuće utakmice - isto toliko poraza: Težak dan za familiju Espozito

Vreme čitanja: oko 1 min.

Salvatore, Sebastiano i Frančesko Espozito, tri rođena brata, bila su u prilici da u jednom danu slave plasman i ostanak u Seriji A, kao i titulu Svetskog prvenstva do 20 godina, ali, od svega nisu uradili ništa..

  • 0
Salvatore Espozito Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Dan koji će porodica Espozito što pre hteti da zaboravi je 11. jun 2023. godine.  Rođena braća, fudbaleri Salvatore, Sebastiano i Frančesko su na talonu imali Seriju A i Svetsko prvenstvo u fudbalu do 20 godina, i na kraju, nisu uradili ništa.

Naime, poklopilo se da sva trojica pomenutog dana imaju važne duele sa svojim timovima i reprezentacijom.

- Salvatore Espozito nastupao je za Speciju u porazu od Verone sa 3:1, u utakmici koja je odlučivala ko od ova dva kluba nastavlja takmičenje u Seriji A

- Sebastijano Espozito je zabeležio 64 minuta na terenu u porazu svog tima Barija od Kaljarija, u finalnoj utakmici plej-ofa za plasman u najviši rang italijanskog fudbala.

- Najmlađi od trojice braće, 17-godišnji Frančesko, imao je šansu da sa reprezentacijom Italije osvoji Svetsko prvenstvo do 20 godina, ali ni on nije uspeo - Urugvaj je trijumfovao rezultatom 1:0. 

Zaista težak, može se reći i baksuzan dan za braću Espozito, ali nema sumnje da će njihovo vreme doći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA