≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Saznajemo: Partizan ponovo gleda ka Pantoviću

Vreme čitanja: oko 2 min.

Fudbaler Voždovca po ukusu struke crno-belih

  • 6
Srbija SAD, fudbal, Serbia US soccer Foto: Tanjug/AP

Dok čekaju u vezi sa slučajem Nemanje Jovića, koji je posegao za tužbom i raskidom ugovora sa klubom, u Partizanu gledaju eventualna rešenja koja bi mogla da nadomeste gubitak bonusa na ofanzivnoj bočnoj poziciji, a da pritom ne ugroze igrače iz svoje škole koji će u narednoj sezoni dobiti više prostora. Ideja nije nova, ali nije ni loša, crno-beli su ponovo targetirali Miloša Pantovića (20), levo krilo i najboljeg igrača Voždovca u protekloj sezoni, saznaje Telegraf.

Koliko je ostvarivo? Realnije je svakako nego prošlog leta, kada je za Pantovićem posegao i tadašnji trener Ilija Stolica, ali barijera obeštećenja od 500.000 evra bila je naprosto previsoka za Partizan, dok čelnici “zmajeva” nisu bili spremni za “gimnastiku” sa plaćenjem u dva dela – prvi odmah, drugi kada se igrač proda.

Ovoga puta situacija je povoljnija, jer Pantoviću ističe ugovor sa Voždovcem na zimu i svakako je to prilika i za pomenuti klub da makar nešto zaradi, kako za nekoliko meseci ne bi ostao bez novca u potpunosti.

Sa druge strane, dobra okolnost po crno-bele je činjenica da sam Pantović ima želju da dođe u Partizan, želeo je to i prošloga leta, ali se nije puno pitao baš kao ni njegov agent, koji je “grebao” koliko je mogao da se transfer tada realizuje, ali je na kraju i sam shvatio da Voždovac neće popustiti. Jer, uzalud su zvali iz Humske, slušalica čelnika “zmajeva” je često ostajala nepodignuta, pa je bilo i ljutnje, iako su odnosi dva kluba uvek bili sasvim korektni.

Podsetimo, Pantović je fudbalsko školovanje započeo u Vojvodini, odakle je prešao u redove Crvene zvezde, ali posle boravka u mlađim selekcijama nije dobio priliku u prvom timu, pa se odlučio za prelazak u Voždovac. Isprva kao pozamljeni igrač, da bi potom u potpunosti postao igrač “zmajeva” gde je u minule dve godine jedan od najboljih u timu.

Od kadetske selekcije standardni je član reprezentacije Srbije, a u januaru ove godine debitovao je i za A tim u prijateljskom meču protiv SAD, koji su "orlovi" dobili sa 2:1.

(Z. Ivković)

Video: Grobari poslali novu poruku Upravi: "Odgovornost?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Posmatrač

    13. jun 2023 | 15:30

    Opet skupljate Zvezdine otpatke.. Antić, Vranješ, Pantović... Požurite, možda Motika još nije potpisao za Olimpiju 😁

  • Koko

    13. jun 2023 | 15:38

    Jaka struka u Partizanu

  • As

    13. jun 2023 | 16:31

    Pa gde je ta cuvena skola fkp koja se hvali da je 2 Evropi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA