Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Španija - Italija u polufinalu Lige nacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duel dva giganta evropskog fudbala

  • 0
Fudbalska reprezentacija Italije Foto: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri Španije i Italije odmeriće snage u četvrtak u drugom meču polufinala trećeg izdanja Lige nacija. Utakmica se igra na stadionu "De Grolš Feste" u holandskom Enšedeu.

Španci nisu na sjajan način započeli kvalifikacije za šampionat Evrope pošto su upisali pobedu nad Norveškom i poraz protiv Škotske. Pa ipak, ovo je drugo takmičenje i ulog je pehar koji još uvek nisu osvajali. Grupnu fazu Lige nacija Furija je okončala ispred Portugala, Švajcarske i Češke i zasluženo se domogla završnog turnira.

Italijani su propustili Svetsko prvenstvo, međutim kao aktuelni prvaci Starog kontinenta bude oprez kod svih rivala. I oni su, baš kao i rival, upisali po pobedu i poraz na startu kvalifikacija, ali su isto tako prvi deo Lige nacija suvereno okončali iznad Mađarske, Nemačke i upravo selekcije Gordog Albiona.

Poslednji direktan okršaj dve selekcije odigran je upravo u polufinalu prošlog izdanja ovog takmičenja i tada je Španija pobedila u Milanu 2:1. Junak je bio Feran Tores sa dva pogotka.

Direktan prenos meča možete pogledati na kanalu TV Arena sport Premium 2 u 20:45.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA