Vreme čitanja: oko 1 min.

Murinjo odbio ponudu od 120 miliona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac želi da ostane u Romi

  • 0
Žoze Murinjo Foto: Vannicelli/Grillotti / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo odbio je bogatu ponudu da preuzme ekipu Al Ahlija iz Saudijske Arabije, prenose italijanski mediji.

"Skaj Italija" navodi da je Murinjo održao sastanak u Londonu sa jednim od zvaničnika Al Ahlija Mahmudom al-Katibom. Portugalski stručnjak je saslušao ponudu čelnika Al Ahlija koja je iznosila čak 120 miliona evra za dve sezone.

Murinjo je zahvalio na interesovanju, ali je istakao da želi da ostane u Romi iako je ponuda bila izuzetno unosna. Al Ahli je osvojio prvo mesto u Prvoj diviziji Saudijske Arabije, a naredne sezone igraće u najelitnijem takmičenju ove zemlje, Saudijskoj profesionalnoj ligi.

Italijanski mediji navode da je Murinjo igračima Rome posle poraza od Sevilje u finalu Lige Evropa rekao da će i naredne sezone trenirati rimski klub.

Portugalac je Romu preuzeo 2021. godine, a sa rimskim klubom je igrao dva uzastopna finala evropskih takmičenja. Roma je 2022. osvojila Ligu konferencija, a 31. maja ove godine je u finalu LE poražena od Sevilje posle boljeg izvođenja penala.

Roma je osvojila šesto mesto u Seriji A, a naredne sezone igraće u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA