Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Još jedan fudbaler napušta Zvezdu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Rakonjac ipak se neće zadržati na Marakani

  • 17
Marko Rakonjac, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Fudbalska "pijaca" na Marakani je uveliko počela, i sportski sektor crveno-belih punom parom radi na dovođenju pojačanja za Ligu šampiona. Ipak, s obzirom na to da je već dogovoreno nekoliko ozbiljnih "novajlija", kako bi se rasteretio igrački roster, izvesni su i još neki odlasci. Kako Telegraf nezvanično saznaje, među njima će se naći i Marko Rakonjac, koji će definitivno napustiti stadion "Rajko Mitić".

Bivši napadač Čukaričkog je u redove srpskog šampiona stigao na pozajmicu iz moskovske Lokomotive, ali prema saznanjima Telegrafa, saradnja neće biti nastavljena.

Jedan od glavnih razloga za ovakav splet događaja jeste to što Zvezda sprema potpunu rekonstrukciju u napadu. Piter Olajinka je već potpisao, a do kraja nedelje se očekuje i da bude završen posao oko dolaska Žan-Filipa Krasoa. Uz to, prema poslednjim informacijama, crveno-beli dres bi vrlo lako mogao da obuče i Emanuel Late Lat, te je već zbog toga bilo jasno da za Rakonjca nema mesta u rekonstruisanom timu Baraka Bahara.

Takođe, kako saznajemo, na Marakani je procenjeno da Rakonjac u ovom trenutku nema kvalitet koji je Zvezdi potreban za Ligu šampiona.

Uz to, treba istaći i da je Lokomotiva tražila dosta visoko obeštećenje za Rakonjca, čak 1.200.000 "evropskih novčanica".

Podsetimo, povremeni crnogorski reprezentativac je u prolećnom delu sezone odigrao 17 mečeva u svim takmičenjima i postigao pet golova. Ipak, čini se da to nije dovoljno za ostanak u Ljutice Bogdana.

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde dovodi psihologa na Marakanu: Dolaziće da razgovara sa igračima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šane

    16. jun 2023 | 10:00

    Ada breee ne napusta teraju ga. Ko bo napustio

  • SRB

    16. jun 2023 | 10:02

    Kako stvari stoje, uskoro ce u Zvezdi igrati samo stranci, za nasu decu nece imati mesta. Mozda sam ja glup, ali ne razumem poentu ..

  • Siki

    16. jun 2023 | 10:16

    Pošto zvanično zvezda duguje 100 miliona eura morali bi svi da je napuste i da stave katanac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA