Vreme čitanja: oko 2 min.

Velika čast za Baraka Bahara: Trenera Zvezde ugostio predsednik Izraela, poželeo mu sreću na Marakani

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener crveno-belih bio je na prijemu kod prvog čoveka svoje zemlje

  • 0
Isak Hercog, Barak Bahar Foto: Instagram.com/barakbachar

Trener Crvene zvezde Barak Bahar imao je čast da njega i suprugu ga ugosti predsednik Izraela Isak Hercog sa njegovom suprugom Mihail. Bahar je tokom razgovora sa predsednikom svoje zemlje istakao da je u Srbiji upoznao mnogo Izraelaca koji žive tu, i koji su učinili da se on i njegova porodica osećaju kao kod kuće.

Barak je fotografije sa predsednikom Hercogom objavio i na svom Instagram profilu gde je izrazio zahvalnost za ovu čast, a njegova poseta prvom čoveku Izraela izazvala je pažnju i u meidjima u ovoj zemlji.

- Pre nego što započne novo i fascinantno poglavlje u svojoj karijeri, Barak Bahar je pozvan na sastanak sa predsednikom Izraela Isakom Hercogom i njegovom suprugom Mihal. Trener je posle odvajanja tri uzastopna šampionata napustio Makabi iz Haife i sada će voditi Crvenu zvezdu iz Beograda, šampiona Srbije. On je u objavi na Instagramu izneo utiske sa posebnog sastanka, u kome mu je prvi čovek Izraela poželeo mnogo sreće u Srbiji i uspeha sa velikim evropskim klubom kakav je Crvena zvezda - navodi se u izraelskim medijima.

Sam Bahar je objavio da mu je predsednik Izraela poželeo mnogo sreće u novom poglavlju u životu.

- Ove nedelje sam sa svojom porodicom pozvan na sastanak sa uvaženim predsednikom Hercogom i njegovom suprugom Mihal za na kome nam je poželeo mnogo sreće u novom poglavlju u našim životima. U poslednjih nekoliko nedelja, otkako sam najavio selidbu u Crvenu zvezdu, dobili smo stotine emotivnih čestitki i želja za uspeh od raznih ljudi – ljubitelja fudbala iz svih timova i iz cele zemlje, raznih klubova, pa čak i od mnogo Izraelaca koji žive u Srbiji i koji već čine da se osećamo kao kod kuće i pre nego što smo stigli. Veoma smo uzbuđeni zbog budućnosti i još više uzbuđeni zbog podrške kojom smo okruženi. Hvala - poručio je Barak Bahar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

(Telegraf.rs)

Video: Novi trener Zvezde dovodi psihologa na Marakanu: Dolaziće da razgovara sa igračima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA