Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog ovoga je Kraso odabrao Zvezdu pre ostalih: Nije u pitanju samo Liga šampiona...

Vreme čitanja: oko 1 min.

On bi u narednim danima trebalo da stigne na Marakanu

  • 1
Žan Filip Kraso Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Već neko vreme traje transfer pompa oko Žan Filipa Krasoa,napadača Sent Entjena koji bi trebalo da pojača Crvenu zvezdu, o čemu je Telegraf prvi i pisao. Iako je bilo nekih nedouma, iz Francuske stiže i potvrda da je napadač iz Obale Slonovače jako blizu Marakane.

Ranije pisanje Telegrafa je potvrdio i prestižni "L'Ekip", koji je izneo još neke detalje oko slučaja dolaska Krasoa u Crvenu zvezdu.

Naime, napadača kome ističe ugovor ovog leta i koji će na Marakanu stići kao slobodan su privukle dve stvari koje su mu ponudili iz Beograda. Jedna jeste prilika da se oproba u Ligi šampiona, gde će igrati u grupnoj fazi i gde će moći da se nadmeće sa mnogima.

Pored nje, tu je i još jedna bitna stavka. To je "sočni bonus", koji je Zvezda podarila ovom fudbaleru ukoliko ih odabere. S obzirom na to da stiže kao slobodan igrač, nema obeštećenja, pa će samim tim Zvezda moću da mu ponudi i novac za potpis, o čemu piše baš "L'ekip".

Kraso bi trebalo da potpiše trogodišnji ili četvorogodišnji ugovor, a tokom prethodne sezone u Ligi 2, imao je 17 golova i 12 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Arigo Saki o meču u Beogradu: "Čuli smo pucnjeve, neko je pucao iz puškomitraljeza pre utakmice"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA