Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Crna Gora - Mađarska u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbija pomno prati ishod

  • 1
Stevan Jovetić, Crna Gora - Srbija Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbaleri Crne Gore i Mađarske sastaju se u trećoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u subotu sa početkom u 18 časova. Meč se igra na Stadionu pod Goricom.

Susret G grupe u kojoj se nalazi i reprezentacija Srbije trebalo bi da donese veliku borbu bez neke velike uloge favorita.

Crnogorci su u uvodnom duelu porazili Krstajićevu Bugarsku (1:0) nakon čega su poraženi od Orlova kod kuće sa 2:0. Imajući u vidu da su odigrali utakmicu manje od rivala poraz bi ih više koštao, što im može biti dodatna motivacija, ali i breme.

Verovatno najjača selekcija u grupi uz Srbiju takođe je pobedila Bugare (3:0) i u slučaju novog trijumfa izbili bi na čelo tabele sa istim brojem bodova kao i izabranici selektora Piksija.

Poslednji put Mađarska i Crna Gora snage su odmerile upravo u Podgorici 2019. i tada je u prijateljskom meču Stefan Mugoša doneo trijumf domaćinu (2:1). Strelci su bili i Nebojša Kosović i Filip Holender.

Prenos okršaja uživo možete ispratiti na TV Arena sport Premium 1 od 18:00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    17. jun 2023 | 08:12

    Bravo koga briga da gleda Madjarsku i Crnu Goru kada nema nigde da gledamo košarkašice Srbije. Pogotovo me zabole što Crna Gora ima a Madjarska nema more. Ovo može biti samo i našoj Srbiji za druge se zanimamo a za sebe šta nas briga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA