Vreme čitanja: oko 1 min.

Na adresu Zvezde stigle poruke iz Minhena i Pariza: Evo šta su crveno-belima poručili Bajern i PSŽ

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma lep gest

  • 4
Fk Crvena zvezda, fk novi pazar, titula Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde su na veoma dominantan i ubedljiv način uspeli da stignu do titule u Superligi Srbije, gde su osvojili čak 97 poena, čime su se plasirali i direktno u Ligu šampiona iduće sezone.

To znači da će Crvena zvezda igrati sa najboljim klubovima Evrope, a neki timovi su se već i javili na adresu crveno-belih, gde su stigle poruke. Za sada su stigle dve, jedna iz Minhena, od strane Bajerna, dok je drugu potpisao vlasnik PSŽ-a.

Radi se o dve čestitike na osvojenoj tituli koje su stigla na adresu Ljutice Bogdana 19a.

- Nadam se da ste dobro. Želeo bih da iskoristim priliku da vam najsrdačnije čestitam na osvajanju Superlige Srbije, još jednom. Sa svojom šestom uzastopnom titulom, klub nastavlja da postavlja standarde u srpskom fudbalu. Još jednom čestitam i nadam se da pripreme za iduću sezonu teku u najboljem smeru - stoji u poruci PSŽ-a, koju je potpisao Naser Al-Kelaifi.

Nešto kraća je bila poruka iz Minhena.

- Bajern iz Minhena želi da čestita Crvenoj zvezdi titulu osvojenu u Superligi u sezoni 2022/2023, i takođe vam želimo sve najbolje u narednoj sezoni.

(Telegraf.rs)

Video: Kanga prskao saigrače šampanjcem, a onda ga je dočekao "hladan tuš"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA