≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Marko Gobeljić na izlaznim vratima Marakane

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neka pojačanja su već "završena", neka se očekuju u narednim danima, a kako bi se rasteretio igrački kadar, moralo je doći i do određenih odlazaka

  • 47
Marko Gobeljić Foto: MN Press

"Zahuktava" se fudbalska pijaca u Srbiji, a aktuelni šampion Crvena zvezda punom parom radi na uklapanju tima za Ligu šampiona.

Neka pojačanja su već "završena", neka se očekuju u narednim danima, a kako bi se rasteretio igrački kadar, moralo je doći i do određenih odlazaka.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, među njima će biti i Marko Gobeljić, koji će sasvim izvesno napustiti Marakanu. Iskusni defanzivac će tako posle šest godina provedenih u crveno-belom dresu promeniti sredinu.

Kako je potvrđeno našem portalu, Gobeljiću se već traži klub u kojem bi mogao konstantno da igra, i u dogovoru sa čelnim ljudima kluba, biće donesena najbolja moguća odluka za momka rodom iz Kraljeva, bez ikakvih prepreka oko obeštećenja. 

Marko Gobeljić Foto: MN Press

Ipak, on će se sasvim izvesno pojaviti na startu priprema, i prozivci koja je zakazana za 19. jun, i sa crveno-belima će trenirati dok ne pronađe najbolju sredinu i novi klub. Crveno-beli su se znatno "podmladili" na poziciji desnog beka, koju su popunili Aleks Vigo i Lazar Nikolić, a uz mogući dolazak Miloša Degeneka, jasno je da su crveno-beli popunili mesto desnog beka.

Podsetimo, Gobeljić je u Zvezdu stigao u julu 2017. godine, i od tada je sa crveno-belima osvojio šest titula šampiona Srbije, tri nacionalna Kupa, a igrao je i dva puta u Ligi šampiona.

(Telegraf.rs)

Video: Gobeljić otkrio kako se osećao kada su Delije počele da mu skandiraju: Mogao bih još 2 meča da igram

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    17. jun 2023 | 14:34

    PRVO KOLO KVALIFIKACIJA ZA L.E. : FLORIANA-CRVENA ZVEZDA 3:3 , GOBELJIĆ CRVENI KARTON U 80. MINUTU...PRVO KOLO KVALIFIKACIJA ZA L.Š. : CRVENA ZVEZDA-SUDUVA 2:1 , GOBELJIĆ CRVENI KARTON U 60. MINUTU...1/16 FiNALA L.E. MILAN-CRVENA ZVEZDA 1:1 ...GOBELJIĆ PENAL U 9. MINUTU I CRVENI KARTON U 70. MINUTU...PROMAŠEN PRAZAN GOL SA DVA METRA KOJIM BI ZVEZDA IZBACILA MILAN...LIGA EVROPE , BRAGA-CRVENA ZVEZDA 1:1 , GOBELJIĆ PENAL U 52. MINUTU... LIGA EVROPE , CRVENA ZVEZDA-MITJILEND 0:1 , GOBELJIĆ CRVENI KARTON U 94. MINUTU... I DA NE POMINJEM DESETINE GOLOVA ZA KOJE JE DIREKTNI KRIVAC,OČAJNE IGRE ...

  • Kiza

    17. jun 2023 | 13:19

    Imam rakiju staru 35 godina, cuvao sam ja za sina kad napuni 18 ali nece je docekati, ako je istina bice to slavlje, konacno ...boze pogledao si nas

  • Bosko024

    17. jun 2023 | 13:37

    Za rubriku VEROVALI ILI NE😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA