≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sergej Milinković-Savić ide u Juventus? Lacio sve bliži prodaje, zaradiće "samo" 30 miliona evra?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Već dugo se priča o ovom transferu

  • 1
Sergej Milinković-Savić Foto: Tanjug / AP

Sergej Milinković-Savić već godinama unazad važi za jednog od najboljih veznih fudbalera na svetu. Njegov Lacio ga je svojevremeno cenio na više od 100 miliona evra, ali, po svemu sudeći moraće da se zadovolje sa mnogo manjom cifrom.

Kako tvrde italijanski mediji, se je izvesnije da će ovog leta Sergej napustiti Lacio i preseliti se u Juventus, ali, za to je potrebno da se poklope i određene stvari.

Kao prvo, Juventus mora da se reši Adrijena Rabioa, koji je već na izlaznim vratima kluba. Druga jeste cena koju Lacijali traže za svog fudbalera. Oni su ga cenili na preko 100 miliona, ali, teško je da će iko platiti taj iznos, pogotovo s obzirom na to da mu ugovor ističe narednog leta.

Tu Juventus vidi svoju priliku, gde bi za 30 miliona evra mogao da dovede Srbina, a u Laciju bi ostavili svog Pelegrinija kao deo trampe.

Treća, možda i najvažnija stvar, jeste i to što bi SMS na taj način morao da zameni igranje u Ligi šampiona za Ligu konferencija u kojoj će se Juventus nadmetati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA