Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladen Krstajić kao selektor Bugarske čeka Srbiju: "Niko ne razmišlja o njegovoj smeni"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije došlo do promene u susednoj državi

  • 1
Bugarska - Litvanija Foto: Tanjug / AP

Fudbalska repreznetacija Srbije pred sobom ima i treći meč kvalifikacione grupe za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačku, a rival će joj biti selekcija Bugarske u Razgradu. Nju će sa klupe i protiv Orlova predvoditi Mladen Krstajić, rečeno je za tamošnje medije.

Bugarska je dosta loše započela kvalifikacioni ciklus, osvojili su samo jedan bod iz tri utakmice i to protiv Litvanije koja je imala igrača manje, dok će sledeću utakmicu igrati protv Srbije.

Određeni deo medija iz Bugarske je preneo da bi Krstajić mogao da dobije otkaz ukoliko ne savlada Litvaniju, koja je pritom imala i crveni karton. Ipak, ni to im nije bilo dovoljno i ostalo je samo 1:1. Međutim, čak i uprkos tom neuspehu, Krstajić će ostati na mestu selektora.

To je potvrdio i Georgi Ivanov, tehnički direktor.

- Kada ne ostvarite rezultate koje ste želeli, normalno je da ima tenzije. Međutim, garantujem vam da niko u FS Bugarske ni ne razmišlja o smeni Mladena Krstajića. Tenzija postoji samo zbog poraza u prva dva kola kvalifikacija, jer su ti porazi uticali na naše šanse da se kvalifikujemo - rekao je Ivanov za bugarske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA