≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda počela pripreme za novu sezonu, Baharu fali osam igrača na prozivci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli će naknadno biti kompletni

  • 1
FK Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde zvanično su počeli letnje pripreme za početak sezone 2023/24, u kojoj će crveno-beli igrati grupnu fazu Lige šampiona!

Zvezda u novu sezonu kreće i sa novim trenerom Barakom Baharom koji na prozivci ima 25 fudbalera, dok će se određen broj reprezentativca naknadno priključiti.

Baharu su se 19. juna javili:

Nikola Vasiljević, Miloš Gordić, Aleks Vigo, Kosta Nedeljković. Lazar Nikolić, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Srđan Mijailović, Slavoljub Srnić, Nikola Stanković, Petar Stanić, Nikola Knežević, Mirko Ivanić Jovan Šljivić, Jegor Prucev, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Vladimir Lučić i Jovan Mijatović.

Naknadno će se priključiti: Strahinja Eraković, Irakli Azarov, Marko Stamenić, Gelor Kanga, Kings Kangva, Osman Bukari, Andrija Radulović i Piter Olanjinka.

Podsetimo, Zvezda će sezonu u Evropi početi sredinom septembra u grupnoj fazi LŠ, dok će nova sezona kadaje u pitanu Superliga početi sredinom jula. Crveno-beli će prvi deo priprema odraditi na Zlatibiru, zatim se sele u Rusiju gde ih čekaju utakmice sa Zenitom i Fenerbahčeom. Generalka je zakazana sa Olimpijakosom u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bl

    19. jun 2023 | 11:22

    Kad vidim Gobeljica i Srnica kako glume neke fudbalere mrak mi na oci padne samo da njih jos oteraju ja bi se preporodio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA