≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzić o Ratkovu: "Ovo je ponuda koju smo poslali TSC-u, ali da bude rezervni špic"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi napadač je na kraju otišao u Salcburg

  • 4
Petar Ratkov Foto: MN Press / mr

Tokom razgovora sa medijima prvog dana priprema Crvene zvezde, generalni direktor najtrofejnijeg srpskog kluba Zvezdan Terzić priznao je da su crveno-beli imali ideju da dovedu Petka Ratkova.

Ratkov je iza sebe imao odličnu sezonu u dresu TSC-a i istu je krunisao tako što je za 4,5 miliona otišao u Salcburg, dok je ponuda Zvezde bila duplo manja.

- Zvezda sve što želi, to i dovede. Razmišljali smo o Ratkovu, spremili smo ponudu od dva miliona evra TSC-u da ga dovedemo i čekamo, da bude rezervni špic. Zvezda je došla do tog nivoa da plati za igrača dva miliona i da ga čeka. Da se polako privikava na visoke zathteve Zvezde - rekao je Terzić i dodao:

- TSC jeste napravio dobar posao, čestitamo im na tome. Ali ne zaboravite da je Zvezda prošle odine prodala Lazetića koji je dao jedna gol za isti iznos, a Ratkov je dao 14 golova. On će jednog dana biti veliki igrač, ali morali bismo da ga čekamo. Zvezda je specifičan klub, veliki je pritisak, zahteva igrače koji mogu da igraju pod visokim pritiskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aeaea

    19. jun 2023 | 11:53

    Bolje momak sto je otisao u salzburg mnogo bolji klub za mlade igrace, ovde bi bio na klupi pa za 2 godine bi otiso za milion u neki znj klub

  • Marko

    19. jun 2023 | 12:14

    Zvezda ce sa tobom doci do prosjackog stapa,duzni ste vise nego drzava!!

  • Losmi

    19. jun 2023 | 12:33

    Da plati 2miliona a duguje 80 ahhaha ludaja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA