≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Totenhem rešio važno pitanje pred narednu sezonu: Jedan od najboljih igrača "Pevaca" ostaje u klubu

Vreme čitanja: oko 1 min.

I pored glasina koje su se pojavile, da Son Hjung Min napušta Totenhem i seli se u Saudijsku Arabiju, od toga neće biti ništa

  • 0
Fudbal Premijer liga Arsenal Totenhem Foto: Tanjug/AP

Totenhem Hotspur nije blistao ove sezone, osmo mesto na tabeli nije nešto što zadovoljava njihove ambicije, pa po svemu sudeći predstoji veliki remont u nihovom igračkom kadru.

Prethodnih dana pisalo se o mogućnosti da Hari Kejn napusti klub. Za usluge najboljeg strelca u istoriji Totenhema navodno je zainteresovan Real Madrid.

Sa druge strane, kada je reč o ostancima u klubu, za jednog igrača nema dileme. Son Hjung Min biće igrač Totenhema i naredne sezone.

Prethodnih dana se spekulisalo da bi korejski fudbaler mogao put Bliskog istoka. Klubovi iz Saudijske Arabije već su napravili nekoliko mega transfera i rade na poboljšanju kvaliteta lige. Neki od igrača koji su se upustili u ovu avanturu su Kristijano Ronaldo, Engolo Kante, od nedavno i Karim Benzema.

Ipak to neće biti slučaj sa Sonom. Londonski klub je saopštio da nisu dobili nikakvu ponudu za brzonogog igrača, a i da jesu, prodaja nije opcija.

I sam fudbaler ne krije da je zadovoljan u Londonu i da želi da ostane.

Podsetimo, 30-godišnji južnokorejac došao je u Totenhem 2015. godine iz Bajer Leverkuzena i pružao izvanredne partije. Za osam godina, koliko je trenutno u timu, upisao je 232 nastupa i postigao 92 pogotka. Pored pomenutih klubova, nastupao je još i za Hamburg.

Kapiten je reprezentacije Južne Koreje, sa kojom je 2018. godine uspeo da osvoji Azijske igre i izbegne služenje vojnog roka u domovini.

(Telegraf.rs)

Video: Son posle Zvezde pričao o traumama zbog loma noge igraču Evertona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA