≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je i zvanično: Glazer prošao lekarske preglede, ovo su detalji njegovog ugovora sa Zvezdom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnji golman Hapoela Ber Ševe će među stativama zameniti Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave

  • 0
Omri Glazer Foto: PressFocus / Sipa Press / Profimedia

Izraelski golman Omri Glazer uspešno je prošao lekarske pregede, saznaje Telegraf, pa će u toku dana staviti potpis na ugovor sa crveno-belima. Tako je završena i poslednja formalnost, a novi golman Zvezde će se obavezati na trogodišnju vernost klubu uz opciju produžetka na još godinu dana.

Glazer je u Beograd stigao u utorak u večernjim časovima u pratnji svog agenta, već jutros je obavio lekarski pregled, a očekuje se i da uskoro bude zvanično predstavljen medijima.

Podsetimo, novi čuvar mreže crveno-belih došao je na lično insistiranje trenera Zvezde Baraka Bahara, a zarađivaće 400.000 evra po sezoni.

Iz tog razloga, Zvezda je morala da se reši Milana Borjana koji je bio i kapiten, a uživao je i veliku podršku navijača. Na kraju je pronađeno rešenje da Borjan ode na pozajmicu od godinu dana, pa će naredne sezone braniti boje Slovana iz Bratislave.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović u neverici ponavljao jednu stvar ispred svlačionice posle poraza od Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA