≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vazura: Partizan neće trpeti ucene nijednog oca! Dali smo igraču najveći ugovor u istoriji, ali...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrio je direktor crno-belih šta se dešava sa Matijom Popovićem

  • 21

Situacija sa Matijom Popovićem, supetalentovanim fudbaler kog žele Milan i Borusija Dortmund, nije dobra kada je u pitanju Partizan - što je medijima otkrio direktor crno-belih Miloš Vazura!

Naime, Vazura je na okupljanju Partizana pred početak nove sezone otkrio da je Popoviću (17) ponuđen najveći ugovor ikada kada je u pitanju mladi igrač, ali da problemi postoje. Štaviše, direktno je upro prostom u oca.

- To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem . Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu - rekao je Vazura i dodao:

- Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da taj igra potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozviliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj pozvao navijače pred početak sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gradjanin

    22. jun 2023 | 11:33

    A kad si ti mislio da odes iz Partizana. Najgore igramo u istoriji kluba otkad si ti tu. Odlazi vise rasterao si sve igrace svojim ne znanjem.

  • Milan

    22. jun 2023 | 11:12

    Uništili partizan,najgora uprava u istoriji kluba

  • Justicia

    22. jun 2023 | 12:24

    Čuj Vazura neće da krši zakone. Sačuvaj me bože.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA