≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivica Kralj o novim pojačanjima i podmlađivanju tima: "Nemamo novca da idemo preko nekih granica"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Afirmisaćemo mlade igrače, oni su navikli da nose dres Partizana, navikli su da nose grb koji je poprilično težak"

  • 10

Pripreme Partizana za sezonu 2023/24 započete su danas prozivkom igrača. Pored fudbalera pristuni su bili i članovi uprave i stručnog štaba.

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj najavio je još nekoliko pojačanja tokom narednih dana uz fokus kluba na mlađe snage.

- Napravili smo za sada dva transfera, još nekoliko igrača je u planu tokom narednih dana. Prednost je što smo u tome uspeli već početkom ovog meseca jer znate da prelazni rok traje do 15. septembra. Imamo vremena da napravimo ekipu koja će biti 90% na okupu pre početka priprema u Sloveniji. Analizirali smo prethodnu sezonu, znate i sami kakva je bila. Želja je da afirmišemo neke mlade igrače, da mladi igrači budu nosioci. Navikli su da nose dres Partizana, navikli su da nose grb koji je poprilično težak, osećaju pritisak. Molim sve kako vas tako i navijače da budete uz Partizan jer znate koliko nam podrška znači. Potrebno je vremena i strpljenja, razumevanja. Nadam se da će se rezultat svega toga će se pojaviti u najskorije vreme - istakao je Kralj.

Kralj se potom dotakao i situacije vezane za dva mlada igrača Nemanju Jovića i Matiju Popovića, koji su nedavno ušli u sukob sa klubom.

- Želim da verujem da je to nesporazum. To su deca Partizana, direktor je sve objasnio. Ja verujem da će sve doći na svoje mesto, da se ovo dogodilo zbog pogrešnih poteza ljudi koji ih okružuju. To ne sme da se dešava, ipak su oni stasali u Partizanu koji im je mnogo dao. Igranjem u klubu verovatno bi ih čekala uspešna karijre. Verujem dakle da će se sve pozitivno završiti, ostalo ostavljam direktoru - izjavio je Kralj i dodao da Partizan posluje u skaldu sa mogućnostima:

- Mi u ovom momentu imamo četvoricu štopera. Gledamo igrače na svim pozicijama, ali u skladu sa svojim mogućnostima. Nemamo novca da idemo preko nekih granica. Zbog toga pre svega gledamo ka mladim igračima, dok ćemo u skladu sa mogućnostima gledati i ka eventualnim štoperima - prokomentarisao je Ivica Kralj.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Duljaj pozvao navijače pred početak sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    22. jun 2023 | 13:38

    Надам се да грешим али нећемо ми титулу видети, још дуго година са оваквом управом.

  • sajzvzd

    22. jun 2023 | 13:39

    Idi ti lepo iz kluba

  • Neša

    22. jun 2023 | 18:47

    Tvoje izjave su alibi za nove neuspehe Partizana..Klub za koji navija dobar deo Srbije je sveden na nivo prosecne srpske ekipe..Sada je uspeh drugo mesto za koje se treba posteno pomuciti..Plan uspeo,vuci siti,ovce u upravi bleje..Srbiji ne treba jak Partizan Bravo majstori,uspeli ste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA