≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi golman Zvezde na predstavljanju dobio pitanje o Milanu Borjanu: Evo kako je na njega odgovorio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Omri Glazer svestan je da je pred njim veliki posao

  • 2

Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje za predstojeću sezonu. Reč je o izraelskom čuvaru mreže, Omriju Glazeru, koji će zameniti Milana Borjana na mestu golmana.

Doskorašnji čuvar mreže i golman reprezentacije Kanade na konferenciji za medije dobio je pitanje i o Milanu Borjanu. Kaže da ga nije upoznao, ali da je čuo sve najbolje o njemu.

- Mislim da je Milan legenda kluba. Takođe, sa nacionalnim timom je uradio veliku stvar. Ne znam ga, ali sam čuo da je dobra osoba. Milan je Milan, a ja sam Omri. Želim da se dokažem i pokažem kvalitet, kvalitet kao golman.

Prokomentarisao je i kako se ponašao kada je dobio poziv od Crvene zvezde.

- Prvo sam bio iznenađen, jer nisam bio u ekipi kod Baraka poslednje dve godine. Ali, zna moje kvalitete iz lige. Zvezda je klub velike istorije. Rekao mi je da postoji opcija, a ja sam mu odmah odgovorio da. Uradio sam sve da dođem ovde i sada je vreme da se dokažem.

(Telegraf.rs)

Video: Tadić svestan propuštene šanse za pobedu u Bugarskoj u kvalifikacijama za EURO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. jun 2023 | 16:23

    Sve je lepo reko! Hvala ti Milane ali doslo je vreme za podmaldjivanje, svemu nekad dodje kraj. Ja sam ti licno prezahvalan zbog svega sto si uradio za Zvezdu, hvala jos jednim.

  • Ljilja

    23. jun 2023 | 10:30

    Kako se osramoti Zvezda zbog legende Zvezde Borjana.Mi smo Srbi takvi moj pokojni deda je rekao nikad nećemo biti dobar narod jer kroz vekove smo uništavali svoj .Sve dok nam drugi sude i budu nam preći od nas samih bićemo pokojni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA