≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Propao susret Sulejmanija i Šimunića 10 godina od "onog starta": Trebalo je juče da se vide oči u oči

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njih dvojica je trebalo da učestvuju na oproštaju Danijela Pranjića od aktivne igračke karijere

  • 0
simunic i sulejmani foto: youtube/Lazar Radisavljević

Ništa od susreta Miralema Sulejmanija i Josipa Šimunića koji je trebalo da se dogodi u subotu na oproštaju Danijela Pranjića.

Bivši srpski i hrvatski reprezentativac trebalo je da se ponovo sretnu oči u oči deceniju posle onog pogibeljnog starta na Marakani u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Taj meč između Srbije i Hrvatske je završen 1:1, ali je ostao upamćen po horor startu nekadašnjeg hrvatskog defanzivca nad Sulejmanijem, kojim je prekinuo kontru Srbije i gotovo izvestan gol zbog čega je dobio crveni karton. "Najgori start ikada na Marakani", prokomentarisao je tada Aleksandar Stojanović, komentator RTS-a.

Ipak, sada je trebalo njih dvojica da se vide po prvi put od tada i to na oproštaju nekadašnjeg njihovog saigrača Danijela Pranjića. Šimunić je sa Pranjićem igrao za reprezentaciju, a sa Sulejmanijem je zajedno bio u Herenvenu.

On je juče upriličio oproštaj od aktivne igračke karijere u 42. godini na stadionu Papuka, u kome je počeo i završio karijeru.ž

Međutim, ni Sulejmani, ni Šimunić se nisu pojavili na revijalnoj utakmici kao ni Eduardo da Silva i Ivan Rakitić.

Brojni drugi Pranjićevi saigrači su ipak došli, poput Nike Kranjčara, Ivice Olića, Ivana Klasnića, Nikole Pokrivača, Gordona Šildenfelda, Vedrana Ćorluke...

(Telegraf.rs)

Video: Miralem Sulejmani čestitao Zvezdi posle prolaska u Ligu šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA