≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanov doktor dobio ponudu koja se ne odbija: Siniša Petković u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbalski klub Al Tai angažovao doktora crno-belih

  • 1
Siniša Petković Foto: FK Partizan

Medicinski tim Partizana doživeće male promene tokom ovoga leta, jer je mladi doktor Siniša Petković dobio ponudu iz Saudijske Arabije koja se ne odbija, pa odlučio da prihvati izazov na Bliskom istoku.

Petković, koji je minulih nekoliko godina brinuo o zdravlju igrača crno-belih, ubuduće će biti član Al Taija, člana najjače lige u pomenutoj zemlji gde je, za početak, potpisao ugovor na godinu dana.

Sve je, naravno, odrađeno u dogovoru sa ljudima iz Partizana, koju su Petkoviću pružili podršku prilikom odlučivanja, jer se zaista radi o dobroj prilici u zemlji koja trenutno menja “fudbalsku mapu sveta” angažujući najveće zvezde iz evropskih fudbalskih velikana za ogroman novac.

Očito je da Saudijci, u tom pogledu, a u susret kandidaturi za Svetsko prvenstvo 2030. godine žele, da unaprede sve segmente oko najpopularnije igre na svetu, pa i onaj medicinski deo, angažujući stručnjake iz svih delova planete.

Petković je pre nekoliko dana dobio direktan poziv iz Al Taija, devetopalsiranog tima u tamošnjoj Profesionalnoj ligi Saudijske Arabije, konsultovao se sa porodicom, ali i klubom, dobio podršku sa svih strana i odlučio da je prihvati.

Nije to, naravno, “ogolilo” medicinski blok crno-belih, o kome brinu doktor Sead Malićević, te doktor Teleoptika i A reprezentacije Srbije Ilija Rosić, kao i mnogobrojni fizioterapeuti koji su svakodnevno na usluzi svim selekcijama u sportskom centru u Zemunu i rade ogroman posao iza kulisa.

(Telegraf.rs)

Video: Ivica Kralj najavio podmlađivanje tima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    26. jun 2023 | 00:34

    Jedino sto valja u "fudbalu" jesu radnici, doktori, fizioterapeuti, ekonomi i zaposleni na SC Teleoptik. Mislili smo da posle Djure frizure i njegove uprave nema vecih stetocina, ali nam je "Dugacki" dokazao da moze da postavi mnogo gore, da vode klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA