≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Partizan završio transfer veziste: Šćekić ponovo u Humskoj!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reprezentativac Crne Gore ponovo među crno-belima

  • 44
Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, FK Partizan Foto: MN Press

Dok pregovaraju sa pojačanjima iz inostranstva, u Partizanu su rešili da “aktiviraju” i jedno dobro poznato lice potrebno za svlačionicu, usmerevanja mladih igrača I ratnički mentalitet celog tima. Kako Telegraf saznaje, među crno-bele se vraća Aleksandar Šćekić, koji je dogovorio saradnju na dve sezone!

Šćekić je imao važeći ugovor sa Hapoelom iz Haife, ali je po pozivu iz Humske sam preuzeo na sebe da se ratosilja izraelskog kluba, otputovao na pregovore i isposlovao raskid, pa u Humsku stiže kao slobodan igrač na tržištu.

Reprezentativac Crne Gore je planiran kao jedan od zadnjih veznih u rotaciji, ali iznad svega, rekosmo već, kao podrška stručnom štabu u svlačionici, usmeravanju mladih fudbalera, kojih će u narednoj sezoni biti više nego obično.

Šćekićeva ljubav I odnos prema Partizanu nikada nisu bili upitni, čak je i prošloga leta želeo da se vrati, ignorišući bolje ponude, ali se kockice nisu poklople, pa je nastavio prilu u pomenutom Hapoelu iz Haife, gde je bio standardan tokom cele sezone.

Dobro je poznato da je karijeru počeo u crnogorskim klubovima Beranama, Lovćenu, Bokelju, Jedinsvu iz Bijelog Polja, posle čega se obreo u Turskoj, odnosno Genčlerbirligiju. Amgažovao ga je Zoran Bata Mirković, poznajući ga iz A selekcije Crne Gore, u smiraj leta 2018. godine I, iako je ušao na mala vrata, zbog svog osnosa I požrtvovanja je postao miljenik navijača.

U Humskoj je igrao od pomete 2018. do janura 2022. godine, kada se obreo u poljskom Zaglebju iz Lubina, ali je taj klub napustio posle nekoliko meseci zbog finansijskih problema. Prešao je u Dibu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potom u Hapoel iz Haife.

Šćekić je još uvek standardni član selekcije Crne Gore.

(Z. Ivković)

Video: Naneli jedva izašao iz Arene: Navijači ga opkolili, jedan hteo da mu uzme kačket

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    27. jun 2023 | 12:04

    Kralj je stigao da zakuca zadnje eksere u mrtvački sandakan F.K. PARTIZAN

  • Budak

    27. jun 2023 | 12:05

    Trese se Evropaaa...😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

  • Maki

    27. jun 2023 | 11:43

    Smesni ste opet, bicemo opet treci , vi ste neznalice obicne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA