Saznajemo! Još jedan fudbaler Zvezde napustio Marakanu

Ranije tokom dana, Marakanu je napustio i brzonogi Andrija Radulović, koji će karijeru nastaviti u Vojvodini

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mare
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Crveno bela mladost

    29. jun 2023 | 16:03

    Zašto uprava Crvene zvezde uništava mlade zvezdine fudbalere? Ako treba da reši svoji višak, onda nek odstrani iz tima fudbalere koji imaju preko 30 godina, i nisu standardni prvotimci Crvene zvezde (Popović, Gobeljić, Milunović, Srnić..). Zašto uprava Crvene zvezde razmišlja da proda beka Azarova koji blista na EP za mlade fudbalere, kakva je ta logika prodati fudbalera pred kojima je sjajna perspektiva, a za lige šampiona sačuvati veterana Milana Rodića? Azarov može biti prodat i nakon godinu dana, za njega vreme radi, A Rodić, Milunović, - videlo se koliko sa njima se može sačuvati zvezdin gol protiv presilnih rivala u Ligi šampiona kao Bajern, Totenhem 2019g.. I sada gde je logika? Dovode se pojačanja u napadu Kraso, Late Lat, Onjilka tu je i Bukari i svi oni će imati "astronomske plate za zvezdine uslove", a izvesno je da će Crvena zvezda zbog siline protivnika na 6 utakmice Lige šampiona igrati sa pojačanom odbranom sa samo 1 do 2 izrazita napadača, dakle i sa tog aspekta korisniji stranac može biti Azarov kao levi bek, a ne ova silna pojačanja i Bukari, tu je i pravilo srpskog fudbala "maksimum 4 stranaca u tim za prvenstvo" a prvi zvezdin golman je stranac, pa otuda Mitrović može biti daleko korisniji zvezdin fudbaler sledeće sezone od ovih "stranaca".. I kada smo kod Lige šampiona, za sredine terena su potrebni i mlađi brzi igrači, a ne spori veterani, a za prvenstvo je dobro da zvezdin tim ima više mladih igrača, a uprava već eliminisala Radulovića, Stanića...

  • Ron Jeremy

    28. jun 2023 | 22:00

    Da je prihvatio da radi sa Terzićevim menadžerom, verovatno bi bio deo ekipe. Ilija, srećno ti bilo. Beži iz srpskog fudbala ako želiš da se dokažeš.

  • Zunjac

    28. jun 2023 | 19:44

    Steta sto mali nije dobio sansu !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA