≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kanute je igrač Partizana, u nedelju potpisivanje ugovora: Za golmana se čeka još jedan "papir"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom minula dva dana je boravio u Beogradu, odgledao dva treninga, ali nije radio sa timom dok se ne reše birokratske sitnice, te je posle toga, po završenom poslu, otputovao po lične stvar

  • 17
Frank Kanute Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Defanzivni vezista Serkl Briža – Frank Kanute (24) dogovorio je danas i zvanično sve detalje ugovora sa Partizanom, čime su crno-beli kompletirali i četvrti transfer u prelaznom roku.

Senegalski fudbaler se u nedelju vraća u Beograd kada će proći lekarske preglede i staviti paraf na trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Kanute će, kako stvari trenutno stoje, priključiti saigračima na pripremama u Sloveniji.

Tokom minula dva dana je boravio u Beogradu, odgledao dva treninga, ali nije radio sa timom dok se ne reše birokratske sitnice, te je posle toga, po završenom poslu, otputovao po lične stvari.

Frenk Kanute Printskrin: Instagram/Franck Kanoute

Fudbaler je trebalo da stigne u srpsku prestonicu još krajem minule sedmice, odnosno u petak, ali je zamolio da dobije još nekoliko dana sa porodicom u Senegalu, što, naravno, nije predstavljalo problem.

Tokom utorka i srede je, u prisustvu menadžera Čekiša Fala, kao i čelnika iz Humske, obišao sportski centar u Zemunu, upoznao se sa nekima od budućih saigrača, potom i ručao u jednom od elitnih restorana sa trenerom Igorom Duljajem, sportskim direktorom Ivicom Kraljem, generalnim direktorom Milošem Vazurom i direktorom marketinga Draganom Velancem, koji je dva dana bio dobar domaćin igraču i agentu.

Na dan dolaska Kanutea u Srbiju, Partizan je vratio i Aleksandra Šćekića, dok je pre toga kompletiran transfer Nikole Antića, i gotovo dogovoren dolazak golmana Aleksandra Jovanovića.

No, čeka se još jedan “papir” potvrde poslovanja sa Apoelom iz Limasola da bi klub iz Humske i zvanično objavio dolazak pojačanja među stativama.

(Telegraf.rs)

Video: Vazura: Partizan neće trpeti ucene nijednog oca!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Сиротињска мајка

    28. jun 2023 | 20:22

    Гледајући досадашња појачања комшија заједно са оним Италијаном који је појачао стручни штаб, сматрам да се Звезда дефинитивно опростила од нове титуле. Па овима нико не може прићи не само у нашем првенству. Шалим се. Стварно, ово што раде у Партизану, веома је хумано. Ко год' нема где, они га прихвате у своје окриље. Помало ми личе на ону песму: ,,Крчмо стара крчмо стара кућо бескућника, крчмо стара крчмо доме за путника намерника..." Ако неко из управе Партизана прочита овај коментар, замолио бих га да ме некако контактира, јер бих и ја потписао уговор са њима, али само на 10 месеци пошто ми толико недостаје до пензије. Немам никаквих примања, а нико неће да ме запосли овако маторог. Унапред хвала Краљу, Илијеву, Вучелићу...

  • Grobarcina

    28. jun 2023 | 20:46

    Titulaaaa, titulaaaa, slavice see titulaaa, partizan je sampion peva cela Srbija

  • Branko lazovic

    28. jun 2023 | 20:46

    TREBA JAK napadac i iza. Jega polutka kreator to pantic nemoze da pruzi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA