Vreme čitanja: oko 2 min.

"Svu svoju imovinu ostavljam... Nejmaru": Čovek, koji je navodno biznismen, ostavio celo nasledstvo fudbaleru

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije poznato kolika je njegova imovina, pokretna i nepokreta, niti koliko je novca u pitanju, mada se pominje da je reč o biznismenu, što navodi na to da imetak nije beznačajan

  • 2
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Naš narod ima izreku "para na paru ide". A baš to bismo mogli da iskoristimo i u slučaju Nejmara, jednog od najplaćenijih i najbogatijih fudbalera na svetu, koji bi mogao da dobije neočekivano nasledstvo.

Izvesni čovek iz Brazila je u svom testamentu svu svoju imovinu ostavio fudbaleru PSŽ-a.

U izjavi koju je dao neimenovani 30-godišnjak za brazilski "Metropoles", on je potvrdio da je slabog zdravlja i da u slučaju prerane smrti, sav svoj imetak ostavlja kapitenu Brazila, s obzirom na to da nema ženu i decu, niti bliže članove rodbine.

- Sviđa mi se Nejmar, jako se poistovećujem s njim. I ja patim od kleveta i odnos koji ima sa svojim ocem me jako podseća na moj, sa mojim, koji je već preminuo. Ali pre svega znam da on nije kopač zlata, što je u današnje vreme jako retko - naveo je navijač , koji je uz sve to dostavio i dokumenta koja potvrđuju da sve ostavlja Nejmaru.

- Imam skoro 31 godinu, nisam baš dobrog zdravlja i, stoga, stvarno sam shvatio da nemam kome ostaviti ono što posedujem i želim da to na kraju pripadne Nejmaru.

Takođe je objasnio ne želi svoju imovinu da ostavi brazilskoj državi ili ljudima sa kojima nije u dobrim odnosima, verovatno misleći na članove dalje rodbine.

Testament je overen kod notara u Porto Alegreu.

Nije poznato kolika je njegova imovina, pokretna i nepokreta, niti koliko je novca u pitanju, mada se pominje da je reč o biznismenu, što navodi na to da imetak nije beznačajan.

E sad, ukoliko nije želeo da ostavi brazilskoj državi ili familiji, možda je mogao da ostavi nekoj dobrotvornoj organizaciji za pomoć ugroženima ili u neke slične humanitarne svrhe, jer sumnjamo da je Nejmaru potrebno, štaviše pitanje je i da li će on to prihvatiti da uzme.

A možda će brazilski reprezentativac potvrditi mišljenje koje ovaj čovek ima o njemu i na kraju sam to pokloniti u dobrotvorne svrhe.

(Telegraf.rs)

Video: Za Nejmara važe neka druga pravila? Selektor drži uveliko govor igračima, a on tek izlazi na trening

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA