≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Španci "lansirali" tranfer bombu: Vlahović stiže u Real Madrid?

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Madridu cene Srbina

  • 4
Dušan Vlahović Foto: Michele Maraviglia / Zuma Press / Profimedia

Reprezentativac Srbije i as Juventusa Dušan Vlahović moguće je pojačanje Real Madrida ovog leta. 

Kako prenosi španksi Diario Sport,  prioritet Madriđana je Kilijan Mbape, ali je situacija oko njegovog dovođenja dosta komplikovana. Naime superstar PSŽ-a ima ponudu da produži ugovor, ali i da pojača nekog od fudbalskih velikana.

Real je jedan od zainteresovanih klubova, ali ne želi previše da čeka. Tako, u Madridu spremaju "plan B" u slučaju da do ovog transfera ne dođe, a prvi na listi pojačanja, posle Embapea, je srpski napadač Dušan Vlahović.

Kako Španci navode, Juventus prolazi kroz težak period, a Srbin je jedan od igrača na tržištu. Trenutno Anćeloti ima Vinisijusa, Rodriga i Joselu od napadača, a španski Sport navodi da bi, pored pomenutog dovjca, i Erling Haland mogao da dođe u Madrid, ali, sledećeg leta, i to, u slučaju da se kockice poklope.

Tako, ističu Vlahovića kao ralnu opciju. Njegov ugovor sa itlaijanskim timom je potpisan do 2026., a kako plata neće biti problem, pominje se i moguća pozajmica.

(Telegraf.rs)

Video: Klinci gledali Vlahovića kao u boga: Orlovi sleteli u Podgoricu i izazvali ludnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA