≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelsi za Vlahovića spremio vrtoglavih 80 miliona evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vrlo je moguće da će nakon godinu i po dana u Torinu promeniti sredinu

  • 7
FK Juventus - FK Makabi, Dušan Vlahović Foto: Profimedia/LaPresse / ddp USA

Sve su glasnije priče o potencijalnom transferu dvojice srpskih reprezentativaca u Seriji A, čija vrednost je prema uglednom Transfermarktu veća od ostalih naših igrača na "čizmi".

Dok se pretendenti za potpis Sergeja Milinkovića-Savića nećkaju kako bi spustili sumu koju Lacio traži, situacija sa Dušanom Vlahovićem je drugačija.

Jeste nekadašnji fudbaler Partizana i Fiorentine odigrao nešto slabiju sezonu, pre svega zbog brojnih problema sa povredama, međutim i tako je na 42 utakmice postigao 14 golova, što je bilo dovoljno brojnim velikanima da pitaju Juventus barem za cenu.

Prema pisanju "Korijere delo Sporta" Čelsi je spremio vrlo visoku sumu od 80 miliona evra kako bi rešio goruće pitanje na poziciji špica. Brojni odlasci naterali su Maurisija Poketina da se okrene i ka nekim aktraktivnim akvizicijama, kakva bi bila potencijalni dolazak fudbalera iz Srbije.

Juve je voljan da se za dovoljnu sumu novca pusti igrača, pa ostaje da se vidi da li je navedeni iznos dovoljan.

Vlahović je pretprošle zime plaćen ekipi iz Firence upravo malo preko sume koju bi londonski klub izdvojio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    2. jul 2023 | 13:06

    Vidim da ima dosta onih koji se podsmevaju.Vlahović je već odavno uspešan mladi čovek, koji je ostvario svoje snove igrajući u jednoj od najjačih liga na svetu i radeći posao koji voli.Pri tome ga je angažovao jedan od najboljih i najvećih klubova na svetu i svrstao ga u najbolje igrače na planeti.Ako stručnjaci koji se samo time bave na najvišem mogućem nivou, smatraju da je Vlahović vrhunski igrač i izdvoje ozbiljne pare, ko ste vi i na osnovu čega(osim zbog svojih kompleksa) smatrate da on nije vrhunski igrač?Pri tome još dečko jako dobro igra i za reprezentaciju.Ja kao simpatizer SD Crvena Zvezda, mu želim sve najbolje i da iskoristi maksimalno svoje potencijale.Pored Đokovića i Jokića, "fali"nam još u fudbalu neko ko možda može da dostigne te visine, a on ima fine predispozicije.Poštujte i podržite malo nečiji trud, znanje, uspeh, biće lakše i lepše i vama.

  • Nekoizfrancuske

    2. jul 2023 | 14:18

    Joj kad zlobna balvanija pocne da ljubo......ups izvinite da komentarise. Porosice te se vi sto je Srbin ove godine pa cete gutati knedle.

  • saki

    2. jul 2023 | 12:06

    hoce se usreciti hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA