Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo! Zvezdin omladinac pojačava prvoligaša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ređaju se promene na stadionu "Rajko Mitić", kako što se tiče igračkog kadra šampiona Srbije, tako i u Omladinskoj školi crveno-belih.

  • 0
Ignjat Brajić Foto: Instagram/crvenazvezdafk_os

Zvezdina fudbalska akademija dobila je novog direktora, Nikolu Jelića, dok je i omladinska selekcija dobila novog trenera, proslavljenog Nenada Milijaša. Ipak, promena će biti i u igračkom kadru, a kako Telegraf nezvanično saznaje, među njima je i talentovani Ignjat Brajić, koji će karijeru nastaviti u Radničkom iz Sremske Mitrovice.

Mladi fudbaler rođen 2004. godine preseliće se u redove prvoligaša, nakon što mu je prethodno istekao ugovor sa crveno-belima.

Tokom prethodne sezone, Brajić je bio važan šraf u timu koji je sa klupe predvodio Zoran Rendulić, igrao je na više pozicija, kako u napadu, tako i na sredini terena, a dobrim partijama, što u prvenstvu, što u Ligi šampiona za mlade, skrenuo je pažnju na sebe.

Podsetimo, upravo je Radnički iz Sremske Mitrovice bio protivnik Crvenoj zvezdi u osmini finala Kupa Srbije protekle sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Fenomenalna akcija Zvezdine dece: Šljivić zalomio i centrirao, Lučić utrčao i glavom dao prvenac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA