Vreme čitanja: oko 1 min.

Blam poznatog engleskog fudbalskog portala: Pored imena Dušana Tadića stavili zastavu Hrvatske

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni nakon ukazane greške nije došlo do promene

  • 1
Dušan Tadić, Nemanja Radonjić Foto: Marko Jovanović

Odavno se zna kakav je mađioničar Dušan Tadić. Kapiten reprezentacije Srbije često je umeo da oduševi svet svojim asistencijama, kojih je ubeležio na stotine. I zapravo spada u sam vrh svetskog fudbala po tom parametru, pošto je na devetom mestu u 21. veku po broju ključnih dodavanja.

Lider u tom pogledu je Lionel Mesi sa 357 asistencija, a na drugom mestu je Kevin de Brujne koji ih je sakupio 281. Na podijumu se nalazi još Anhel di Marija, koji je zabeležio ukupno 260 dodavanja za gol.

Ispred našeg Dušana Tadića nalaze se još Nejmar (248), Luis Suarez (246), Tomas Miler (244), Mesut Ozil (240) i Kristijano Ronaldo (236), ali sve bi bilo dobro da je portal 90min to predstavio na adekvatan način.

Međutim, njima se potkrala jedna "blamantna" greška, pošto su ispred imena Dušana Tadića umesto srpske zastave postavili hrvatsku šahovnicu u svojoj objavi na Tviteru.

Pokušali su da reaguju i korisnici ove društvene mreže, pisali su poznatom portalu, ali uzalud, pošto do dan-danas greška nije iskorigovana ili post promenjen.

(Telegraf.rs)

Video: Fudbaler je grli i ljubi, ona peva na španskom i uživa: Anastasija i Nemanja lumpuju na Ibici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA