Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se novi senzacionalni transfer: Ikardi u Al Šababu za 80 miliona evra?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saudijski klub je spreman da na račun PSŽ-a uplati 20 miliona evra za usluge Argentinca

  • 0
Mauro Ikardi Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Klubovi iz Saudijske Arabije su tokom ovog prelaznog roka doveli brojne poznate evropske fudbalere, a kako stvari stoje neće se zaustaviti. Kako prenosi italijanski list "Korijere dela Sera", saudijski Al Šabab, koji je prošlu sezonu završio na 4. mestu u tamošnjem prvenstvu, nudi Mauru Ikardiju dvogodišnji ugovor po kome bi zaradio "vrtoglavih" 80 miliona evra.

Navodi se i da je pomenuti klub spreman da na ime obeštećenja za argentinskog napadača na račun PSŽ-a uplati 20 miliona evra.

Ikardi je sezonu proveo na pozajmici u Galatasaraju, gde je imao sjajan učinak od 22 pogotka i sedam asistencija na 24 utakmice, a sa klubom iz Istanbula je osvojio titulu šampiona Turske.

Ranije se spekulisalo o njegovom povratku na "Čizmu". Interesovanje za njega pokazala je Roma kojoj je preko potreban napadač, nakon povrede Tamija Abrahama koji će odsustvovati skoro do kraja naredne sezone.

Podsetimo, ovaj 30-godišnji napadač je u karijeri nastupao za Sampdoriju, Inter, PSŽ i Galatasaraj.

Za selekciju Gaučosa debitovao je 2013. godine, a do sada je zabeležio 8 nastupa uz jedan postignuti pogodak. Poslednju utakmicu za najjači tim Argentine odigrao je sada već davne 2018. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Nikad, ali baš nikad provokativniji snimci Vande Ikardi: Na kraju se potpuno gola valja u plićaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA