≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real Madrid dogovorio dolazak turskog bisera, cena zaista prava sitnica

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavlja se Realovo podmlađivanje sastava

  • 1
Arda Guler, fudbalska reprezentacija Turske Foto: Tanjug / AP

Arda Guler, ime koje vam verovatno ne znači mnogo ukoliko niske ljubitelj ili neko ko prati Superligu Turske. Realu ipak ono znači budućnost, pošto su za njegov transfer izdvojili korektnu sumu novca.

Doduše, s obzirom na vreme u kojem živimo kada se za maltene svakog velikog talenta daje i preko 30 miliona evra Madriđani su dobro prošli.

Kako javlja dobro upućeni Fabricio Romano, Real će aktivirati klauzulu koja stoji u ugovoru momka koji ima 18 godina i Fenerbahčea, dodati još malo para preko toga, i za 20 miliona evropskih novčanica dovesti veliku nadu turskog fudbala.

Fener će od buduće prodaje prihodovati 20% dok će i od samog transfera dobiti bonuse u zavisnosti od učinka. Ceo posao biće okončan u narednih dan ili dva.

Guler je rođen 2005. godine, a u aktuelnog prvaka Turske došao je 2019. iz Genčlerbirligija. Od 2021. je u prvom timu, za koji je ukupno odigrao 51 meč i dao 9 golova. Osim toga, već je nastupio četiri puta za reprezentaciju i nedavno protiv Velsa postigao prvi pogodak. Pokriva uglavnom mesto iza špica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    5. jul 2023 | 08:05

    Velike se pare daju onima koji sutiranu loptu a bez ikakvog obrazovanja. Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA