≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Noćna drama igrača Čukaričkog zbog alarma u 01.40

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alarm za požar izazvao kratkotrajnu paniku, ali se ispostavilo da je u pitanju greška nekoga od gostiju

  • 0
FK Čukarički, Bled Foto: Telegraf

Prepodnevni trening Čukaričkog u četvrtak ujutru verovatno će teže pasti igračima teže nego inače, zbog dešavanja koja su viđena u hotelu prethodne noći.

Naime, ekspedicija Brđana je iza sebe "ostavila" ne tako baš dobar san, s obzirom na to da su nedugo nakon obaveznog povečerja u ponoć morali da napuste sobe malo pre 02.00 časa ujutru i upute se ka izlazu iz hotela.

Razlog je bio alarm za požar koji se aktivirao u 01.40 i glas koji je na nekoliko evropskih jezika molio goste da mirno i bez panike krenu ka protivpožarnim stepenicama.

Za svega nekoliko minuta parking ispred hotela bio je prepun gostiju, mada niko od njih nije odisao nekim strahom - uključujući i prvotimce Čuke.

FK Čukarički, Bled Foto: Telegraf

Nedugo zatim saznali smo da nikakva opasnost nije postojala i da je u pitanju redovna procedura kada se upali alarm za požar. A pomenuti alarm je upaljen sasvim slučajno od strane jednog neozbiljnog gosta koji je ranije te večeri malo "preterao u noćnom životu."

Situacija se vrlo brzo smirila, a gosti su dobili dozvolu da mogu da se vrate u sobe. Samo, za razliku od nekih koji i do podneva mogu da nadoknade isprekidan san, fudbaleri Čukaričkog su već u 07.30 bili na doručku pre treninga koji počinje od 10.00 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA