Vreme čitanja: oko 1 min.

U Splitu je delirijum: Ivan Perišić se vraća u Hajduk

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hoće li konačno zaigrati za klub svog detinjstva

  • 1
Marko Livaja Foto: Tanjug/AP

Senzacionalni transfer na pomolu, a u Splitu je delirijum. Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac, blizu je povratka u Hajduk.

Kako je objavio italijanski novinar, Đanluka Di Marcio, jedan od najupućenijih na fudbalskom tržištu, 34-godišnji fudbaler će uskoro raskinuti ugovor sa Totenhemom i potpisati za klub svog detinjstva.

Krilni fudbaler ima ugovor sa "pevcima" na još godinu dana, ali nema želju da ostane u Londonu, pogotovo posle dolaska novog trenera.

Perišić je prethodnih dana i trenirao u Splitu.

On je prošao omladinsku školu "bilih", ali je odigrao samo jedan seniorski meč za njih i to protiv Smedereva tokom priprema 2006. godine, da bi odmah potom prešao u francuski Sošo, koji ga je posle igranja za drugi tim prosledio u belgijski Roselar na pozajmicu.

Tamo je ostavio odličan utisak i otkupio ga je Klub Briž, gde je zablistao punim sjajem što mu je donelo transfer u Borusiju iz Dortmunda. Usledili su boravci i sjajne igre u Volfzburgu, Interu, Bajernu i na kraju Totenhemu.

Sa reprezentacijom Hrvatske je osvojio srebrnu i bronzanu medalju na Svetskim prvenstvima, a ukupno je odigrao 127 utakmica u dresu vatrenih i postigao 33 gola.

(Telegraf.rs)

Video: Svetozar Marković o kapitenskoj traci Partizana: "To je čast i privilegija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjo

    7. jul 2023 | 12:18

    U saban ligu se vracat iz liga gde se lova uzima mogu samo naivci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA