Vreme čitanja: oko 1 min.

Tanasković iz JSD Partizan o isključenju struje na stadionu: FK nije platio ni dinar, a slali smo im račune

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je dodao i da je dug na brojilu zbog kog je došlo do isključenja 30 miliona dinara, te da je FK Partizan faktički dužnik

  • 5
Proslava 77 rođendana JSD Partizan Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Stadion Partizana u Humskoj ulici je već 2 dana u mraku. Elektrodistribucija Srbije je u sredu isključila struju zbog duga koji iznosi 26 miliona dinara.

Prispele obaveze nisu izmirene, a povodom toga se oglasio generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković, koji je rekao da će u svim prostorijama klubova JSD Partizan, osim fudbalskog kluba, struja biti uključena do kraja dana.

- Isključenje električne energije koje se desilo na stadionu Partizana vezano je isključivo za brojila na koja je povezan fudbalski klub. Svim ostalim klubovima JSD Partizan, struja će biti uključena koliko danas. Kako smo informisani, tehnički je jedino tako bilo moguće da isključenje bude obavljeno. Od promene uprave JSD Partizan, mi smo uredno slali račune i za struju i za ostale dažbine fudbalskom klubu, ali oni kao najveći potrošači nikada nijedan dinar nisu uplatili sportskom društvu na ime duga - istakao je Tanasković.

On je dodao i da je dug na brojilu zbog kog je došlo do isključenja 30 miliona dinara, te da je FK Partizan faktički dužnik.

- On je nastao usled potrošnje koju generiše fudbalski klub. Taj dug je u reprogramu, a iznose po reprogramu i aktuelnu potrošnju je plaćalo JSD Partizan u ime FK Partizan koji je faktički dužnik. Takođe, fudbalski klub nije uplatio ni dinara za dug prema računima za komunalne usluge. Nažalost, ovakva situacija je naša trenutna realnost i iako JSD Partizan ne snosi odgovornost za nju, ja kao generalni sekretar delim sramotu što se unutar našeg društva neko toliko neodgovorno ponaša prema grbu i imovini crno-bele porodice - zaključio je Tanasković.

(Telegraf.rs)

Video: Svetozar Marković o kapitenskoj traci Partizana: "To je čast i privilegija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    7. jul 2023 | 18:10

    Hahaha jel ima ovo neke veze sa ostojom ??????

  • Aha

    7. jul 2023 | 18:23

    Njih bukvalno Ostoja gasi, a oni takav hajp na njega zbog košarke, ovo nema nigde

  • Rale

    7. jul 2023 | 18:17

    Svetlo se samo ugasilo samo sad katanac upravo šta još čekaš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA